Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Εξελέγη μέλος του συνδέσμου EUROPIA

Την εκλογή για πρώτη φορά ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου της EUROPIA, η οποία αποτελεί τον επίσημο σύνδεσμο των Εταιριών Διύλισης και Εμπορίας Πετρελαίου που λειτουργούν στα 25 κράτη–μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανακοίνωσε η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια.

ΕΛΠΕ: Εξελέγη μέλος του συνδέσμου EUROPIA
Την εκλογή για πρώτη φορά ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου της EUROPIA (www.europia.com), η οποία αποτελεί τον επίσημο σύνδεσμο των Εταιριών Διύλισης και Εμπορίας Πετρελαίου που λειτουργούν στα 25 κράτη–μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανακοίνωσε η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, μέλη της EUROPIA είναι όλες οι μεγάλες και η πλειονότητα από τις μικρότερες πετρελαϊκές εταιρίες, αντιπροσωπεύει δε το 95% της συνολικής δυναμικότητας διύλισης που είναι εγκατεστημένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο ρόλος της EUROPIA είναι να μελετά τις προτεινόμενες νομοθετικές ρυθμίσεις-οδηγίες της Ε.Ε. που αφορούν την πετρελαϊκή βιομηχανία και να προωθεί τις επίσημες απόψεις και προτάσεις της Ευρωπαϊκής Πετρελαϊκής Βιομηχανίας στα όργανα της Ε.Ε.

Ο Σύνδεσμος έχει αναπτύξει εποικοδομητική συνεργασία με όλα τα σχετικά όργανα της Ε.Ε. (Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), ενώ υπάρχει διαρκής επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μέσω διαπιστευμένης εκπροσώπησης σε ειδικές ομάδες εργασίας των ανωτέρω οργάνων της Ε.Ε., στις οποίες συμμετέχουν εμπειρογνώμονες του κλάδου.

Ως επίσημος εκπρόσωπος της Ελληνικά Πετρέλαια στο διοικητικό συμβούλιο του έγκριτου αυτού ευρωπαϊκού συνδέσμου εξελέγη ο διευθύνων σύμβουλος κ. Πάνος Καβουλάκος, με αναπληρωτή εκπρόσωπο την κα Αναστασία Καλκαβούρα, προϊσταμένη του Τμήματος Σχέσεων με Διεθνείς Οργανισμούς και εκπρόσωπο της εταιρίας επί σειρά ετών στο Στρατηγικό Συμβούλιο της EUROPIA.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v