Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ:Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ο Κ. Δόλογλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ, αποφάσισε τον ορισμό του κ. Κωνσταντίνου Δόλογλου, Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε., ως Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου.

ΔΕΗ:Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ο Κ. Δόλογλου
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ, κατά τη συνεδρίαση της 19ης Μαρτίου 2013, αποφάσισε τον ορισμό του κ. Κωνσταντίνου Δόλογλου, Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε., ως Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, με αρμοδιότητα την εποπτεία των Γενικών Διευθύνσεων, Ορυχείων, Παραγωγής και Εμπορίας από 1.4.2013.

Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε και τον ορισμό του Διευθυντή της Διεύθυνσης Οικονομικών Λειτουργιών κ. Μιχαήλ Μπρούστη, ως Επόπτη Θυγατρικών Εταιρειών Δικτύων, επιπέδου Γενικού Διευθυντή, από 1.4.2013.


Αναλυτικά το βιογραφικό του Κ. Δόλογλου 

Ο κ. Κωνσταντίνος Δόλογλου γεννήθηκε το 1957.
Είναι οικονομολόγος και λογιστής φοροτεχνικός Α' τάξεως με πολυετή εμπειρία και προϋπηρεσία στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων καθώς και στην οικονομική διαχείριση μεγάλων μονάδων.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και του τμήματος Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Έχει εργασθεί σε θέσεις ευθύνης τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημόσιου τομέα και έχει διευθύνει υπηρεσίες ΝΠΙΔ, υπηρεσίες του Δημοσίου, υπηρεσίες ΔΕΚΟ και το σύνολο Οργανισμού Κοινωνικής Ασφάλισης.

Διετέλεσε ανώτερο στέλεχος της ΔΕΗ (Σύμβουλος Διοίκησης), Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ με υπηρεσίες σ' ολόκληρη την επικράτεια για την εξυπηρέτηση 60.000 ασφαλισμένων στους κλάδους ασφάλισης, πρόνοιας και υγείας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αρμοδιότητα σε θέματα πολιτικής εθνικής άμυνας και επιτελικού σχεδιασμού, Οικονομικός Διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής και Έπαρχος Ικαρίας.

Έχει εμπειρία σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, προγραμμάτων ΚΠΣ και ΕΣΠΑ, διοίκησης ανθρωπίνων πόρων και φορολογικής, εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας και υπήρξε αιρετό μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Χαλανδρίου και Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου.
Υπηρέτησε ως έφεδρος Ανθυπολοχαγός Στρατολογικού.
Είναι νυμφευμένος και έχει δύο παιδιά.


Αναλυτικά το βιογραφικό του Μιχαήλ Μπρούστη 

Ο κ. Μιχαήλ Μπρούστης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963, είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων. Αποφοίτησε από τη Μαράσλειο και τη Βαρβάκειο Πρότυπη σχολή, είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών, καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών “Economics and Econometrics” από το University of Kent.

Από την ένταξή του στο προσωπικό της ΔΕΗ το 1991, εργαζόταν στη Διεύθυνση Οικονομικών Λειτουργιών και από το 2007 έως την ανάληψη των νέων καθηκόντων του διετέλεσε Διευθυντής Οικονομικών Λειτουργιών.

Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Εταιρειών: ΔΕΗ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε. και ΑΔΜΗΕ Α.Ε., ενώ συνεχίζει να είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των εταιρειών: PPC Finance plc και Waste Syclo Α.Ε. Από το Μάρτιο 2013 είναι μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Εταιρείας ΑΔΜΗΕ Α.Ε. Επίσης, είναι μέλος των ομάδων εργασίας «Enterprise Risk Management» και «Finance and Economics» της Eurelectric.

Πριν από την ένταξή του στο προσωπικό της ΔΕΗ Α.Ε., εργάστηκε ως επιχειρησιακός ερευνητής στο ΥΕΘΑ, ως έκτακτος Επίκουρος Καθηγητής στα ΤΕΙ Χαλκίδας και Αθήνας, ως Οικονομικός Διευθυντής στην εταιρεία Κτηματική Ασφαλιστικοί Πράκτορες Σύμβουλοι Α.Ε. (Θυγατρική της Κτηματικής Τράπεζας) καθώς και ως επιστημονικός συνεργάτης στα ΙΕΚ Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v