Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: ”Δεν συζητάμε με ΑΛΚΟ”

”Δεν υπάρχει καμία απόφαση ή συμφωνία για σύναψη περαιτέρω επιχειρηματικής συνεργασίας με την ΑΛΚΟ ή τους μετόχους της, η οποία να ευρίσκεται σε εξέλιξη”, επισημαίνει η εταιρία Μυτιληναίος απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα.

Μυτιληναίος: ”Δεν συζητάμε με ΑΛΚΟ”
”Δεν υπάρχει καμία απόφαση ή συμφωνία για σύναψη περαιτέρω επιχειρηματικής συνεργασίας με την ΑΛΚΟ ή τους μετόχους της, η οποία να ευρίσκεται σε εξέλιξη”, επισημαίνει η εταιρία Μυτιληναίος, απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα.

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΑΛΚΟ σχολιάζει πως ο ”όμιλος Μυτιληναίου παραμένει σταθερά μέτοχος της εταιρείας μας με ποσοστό άνω του 6%, οι μεταξύ των ομίλων σχέσεις παραμένουν άριστες, αναμένεται περαιτέρω βελτίωση μέσω της εταιρείας ”Αλουμίνιο της Ελλάδος” που είναι ο κύριος προμηθευτής της Αλκο”.

Διευκρινίζει, παράλληλα, η διοίκηση της ΑΛΚΟ πως ”δεν υπάρχει καμία άλλη απόφαση ή συμφωνία για σύναψη επιχειρηματικής συμφωνίας η οποία να ευρίσκεται σε εξέλιξη”.

----- Η ανακοίνωση της Μυτιληναίος

”Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Ναυτεμπορική της 10/3 με τίτλο ”Συνεργασία με την ΑΛΚΟ” και σε εφαρμογή των διατάξεων της απόφασης της ΕΚ 5/204, η εταιρία Μυτιληναίος γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι πέραν της υφιστάμενης καλής συνεργασίας μεταξύ της Μυτιληναίος Όμιλος Επιχειρήσεων και της ΑΛΚΟ Ελλάς ΑΒΕΕ, δεν υπάρχει καμία απόφαση ή συμφωνία για σύναψη περαιτέρω επιχειρηματικής συνεργασίας με την εν λόγω εταρία (την ΑΛΚΟ) ή τους μετόχους της, η οποία να ευρίσκεται σε εξέλιξη”.

------ Η απάντηση της ΑΛΚΟ

Σύμφωνα με την Απόφαση EK 5/204 Αρθρο 5 παρ. 1α το Διοικητικό Συμβούλιο της Αλκο Ελλάς ΑΒΕΕ σε σχολιασμό του δημοσιεύματος της 10ης Μαρτίου 2005 της εφημερίδας Ναυτεμπορική με τον τίτλο ”Συνεργασία με την Αλκο” του κ. Βαγγέλη Νικολακάκη στο οποίο μεταξύ των άλλων αναφέρονται τα εξής: ’Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες της ’Ν’ οι όμιλοι Μυτιληναίου και Αλκο Ελλας (του κ. Θεοδώρου Τζώρτζη) ετοιμάζουν συνεργασία εντός και εκτός Ελλάδος στο χώρο του αλουμινίου’ γνωρίζει στο επενδυτικό κοινό τα εξής:

O όμιλος Μυτιληναίου παραμένει σταθερά μέτοχος της εταιρείας μας με ποσοστό άνω του 6%, οι μεταξύ των ομίλων σχέσεις παραμένουν άριστες, αναμένεται περαιτέρω βελτίωση μέσω της εταιρείας ”Αλουμίνιο της Ελλάδος” που είναι ο κύριος προμηθευτής της Αλκο, ιδιαίτερα μετά την απόκτηση σημαντικού ποσοστού της από τον όμιλο Μυτιληναίου αλλά πέραν των ανωτέρω δεν υπάρχει καμία άλλη απόφαση ή συμφωνία για σύναψη επιχειρηματικής συμφωνίας η οποία να ευρίσκεται σε εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v