Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρέμβαση Tellas για τις αντιδράσεις ΟΤΕ

”Η εφαρμογή της τροποποίησης του κανονισμού για την Προεπιλογή Φορέα δεν αποτελεί εναλλακτική δυνατότητα και δεν έγκειται στη διακριτική ευχέρεια του ΟΤΕ, αλλά συνιστά νομική υποχρέωση” αναφέρει σε ανακοίνωση η Tellas.

Παρέμβαση Tellas για τις αντιδράσεις ΟΤΕ
”Η εφαρμογή της τροποποίησης του κανονισμού για την Προεπιλογή Φορέα δεν αποτελεί εναλλακτική δυνατότητα και δεν έγκειται στη διακριτική ευχέρεια του ΟΤΕ, αλλά συνιστά νομική υποχρέωση” αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε πρίν από λίγο η Tellas, δίνοντας περαιτέρω συνέχεια στο θέμα που προέκυψε με την κατάργηση αιτήσεων προεπιλογής από τον Οργανισμό.

”Στην περίπτωση που ο ΟΤΕ αμφισβητεί την εγκυρότητα της ρύθμισης, έχει την δυνατότητα να ασκήσει τα κατάλληλα ένδικα μέσα” συνεχίζει η ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι ”παρ’ όλα αυτά και μέχρι νεώτερης απόφασης, ο ΟΤΕ, όπως και όλοι οι υπόλοιποι πάροχοι, δεν έχει και δεν πρέπει να έχει την δυνατότητα μη συμμόρφωσης στην τροποποίηση”.

Το θέμα παίρνει σημαντικές διαστάσεις δεδομένου ότι –όπως αποκάλυψε χθες το το euro2day.gr- οι εναλλακτικοί πάροχοι από τις 18 Ιανουαρίου μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου έχασαν 30 και πλέον χιλιάδες πελάτες από την πολιτική επαναπόκτησης του ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v