Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank Romania: Κέρδη 11 εκατ. ευρώ το 2001

Στα 11 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα προ φόρων κέρδη της Alpha Bank Romania το 2001 και στα 225 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν οι χορηγήσεις. Αύξηση 55% σημείωσε το ενεργητικό της τράπεζας, το οποίο ανήλθε σε 340 εκατ. ευρώ.

Alpha Bank Romania: Κέρδη 11 εκατ. ευρώ το 2001
Στα 11 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα προ φόρων κέρδη της Alpha Bank Romania το 2001, ενώ αύξηση της τάξης του 55% σημείωσε το ενεργητικό της και διαμορφώθηκε στα 340 εκατ. ευρώ. Στα 225 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν οι χορηγήσεις.

Η Alpha Bank Romania λειτουργεί από το 1994 με κύριους μετόχους την Alpha Bank, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Αναπτύξεως και Ανασυγκροτήσεως (EBRD), καθώς και την ιταλική Banca Monte dei Paschi di Siena. Το δίκτυο της τράπεζας αριθμεί 14 καταστήματα στις μεγαλύτερες πόλεις της Ρουμανίας, από τα οποία τα 4 λειτουργούν στο Βουκουρέστι. Εντός του έτους αναμένεται να λειτουργήσουν 5 επιπλέον Καταστήματα.

Σημειώνεται επίσης, ότι ο πρόεδρος της Alpha Bank, Γιάννης Κωστόπουλος, συνοδευόμενος από τους Σ. Φιλάρετο, Εντεταλμένο Γενικό Διευθυντή και Χ. Γιαμπανά, Διευθυντή Corporate Banking, πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στη Ρουμανία. Ο κ. Κωστόπουλος εγκαινίασε νέα μονάδα παραγωγής μηχανημάτων συσκευασίας της εταιρίας Μ. Μαϊλλης, η οποία, στο πλαίσιο της δραστηριοποιήσεώς της στη Βαλκανική αγορά, επεκτείνει την παρουσία της στη χώρα.

Ο πρόεδρος της Alpha Bank, με τους κ.κ Φιλάρετο, Γιαμπανά και Ιωάννου, πρόεδρο της Alpha Bank Romania, επισκέφθηκαν καταστήματα της Alpha bank Romania στο Pitesti, Sibiu, Brasov, και Ploiesti, καθώς επίσης και πελάτες της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v