Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Μήνυση κατά του δημάρχου Κερατσινίου

Η ΕΥΔΑΠ αναγκάσθηκε να καταθέσει μήνυση κατά του Δημάρχου Κερατσινίου για την παράνομη ενέργεια του Δήμου να επιβάλλει στην Εταιρεία ετήσια τέλη διέλευσης αγωγού, ύψους 14.064.300 €.

ΕΥΔΑΠ: Μήνυση κατά του δημάρχου Κερατσινίου
Μήνυση κατά του Δημάρχου Κερατσινίου και μελων του Δ.Σ. κατέθεσε η ΕΥΔΑΠ λόγω της επιβολής τελών διέλευσης αγωγού ύψους 14 εκατ. που επέβαλε ο Δήμος στην επιχείρηση.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: "Η ΕΥΔΑΠ αναγκάσθηκε να καταθέσει σήμερα μήνυση κατά του Δημάρχου Κερατσινίου και ορισμένων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για την αυθαίρετη, προκλητική και παράνομη ενέργεια του Δήμου να επιβάλλει στην Εταιρεία ετήσια τέλη διέλευσης αγωγού, ύψους 14.064.300 € (!!!), προκειμένου έτσι να συμψηφίσει τις μακρόχρονες οφειλές του προς την ΕΥΔΑΠ.

Η ΕΥΔΑΠ στηρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση και την προσπάθεια νοικοκυρέματος, που οι περισσότεροι Δήμαρχοι καταβάλλουν.

Είναι όμως αποφασισμένη να λάβει όλα τα νόμιμα και πρόσφορα μέτρα έναντι όσων, κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας που τους δόθηκε, αρνούνται να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, όπως (με μεγάλη δυσκολία) κάνει κάθε συνετός και νοικοκύρης πολίτης.

Τα συμφέροντα της ΕΥΔΑΠ ταυτίζονται με τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου (4,5 εκατομμυρίων υδρευομένων κατοίκων του λεκανοπεδίου) και η Εταιρεία μας είναι υποχρεωμένη και αποφασισμένη να τα διασφαλίσει. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε οι πολίτες να πληρώσουν από το υστέρημα τους, όλον αυτόν τον ακραίο παραλογισμό και τη λεηλασία, που προσπαθούν να της επιβάλλουν".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v