Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibrain: Zημιές σε όμιλο και μητρική το 2004

Με ζημιές και πτώση του κύκλου εργασιών έκλεισε η χρήση του 2004 για την εταιρία Unibrain, τόσο σε επίπεδο μητρικής όσο και σε επίπεδο ομίλου. O κ. Καλλιμάνης εξελέγη στη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Τζαβάρα.

Unibrain: Zημιές σε όμιλο και μητρική το 2004
Με ζημιές και πτώση του κύκλου εργασιών έκλεισε η χρήση του 2004 για την εταιρία Unibrain, τόσο σε επίπεδο μητρικής όσο και σε επίπεδο ομίλου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες λογιστικές καταστάσεις η εισηγμένη εταιρία κατέγραψε ζημιές ύψους 0,110 εκατ. ευρώ το 2004 έναντι κερδών ύψους 0,101 εκατ. ευρώ το 2003.

Ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 3,746 εκατ. ευρώ υποχωρώντας κατά 29% έναντι 5,283 εκατ. ευρώ το 2003.

Στον όμιλο, οι ζημιές διευρύνθηκαν στα 0,304 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών ύψους 0,185 εκατ. ευρώ το 2003 και ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 3,933 εκατ. ευρώ το 2004, έναντι 5,617 εκατ. ευρώ το 2003, μειωμένος κατά 29%.

Εξάλλου, ο κ. Φεντερίκο Καρράσκο Καλλιμάνης εξελέγη από το Διοικητικό Συμβούλιο της Unibrain στη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Μάριου Ερρίκου Τζαβάρα από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. και διευθύνοντος συμβούλου της εισηγμένης.

Όπως ανακοίνωσε η Unibrain, το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση του την 1η/3/2005 έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Τζαβάρα από τις θέσεις που κατείχε τόσο στην εισηγμένη όσο και στην Unibrain Inc. και επανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. Δημήτριος Κλώνης του Χρήστου, Πρόεδρος του Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

2. Γεώργιος Ζαχόπουλος του Κων/νου, Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

3. Φεντερίκο Καρράσκο Καλλιμάνης του Μαξιμιλιανού, μέλος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

4. Αλέξανδρος Στέργιος Μάνος, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

5. Ελευθέριος Τσακανίκας του Αθανασίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

6. Γεώργιος Τσελέντης του Διονυσίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

7. Νικόλαος-Σωκράτης Λαμπρούκος του Δημητρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Παράλληλα, το Δ.Σ., όρισε νέο Εσωτερικό Ελεγκτή της εταιρίας τον κ. Δημήτριο Κουζά του Αντωνίου και της Καλλιρόης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από 1/3/2005 σε αντικατάσταση του κ. Μιχαήλ Θεσσαλού του Κωνσταντίνου.

Επιπλέον, όρισε νομικό σύμβουλο της εταιρίας τον κ. Κωνσταντίνο Χαρώνη του Βασιλείου, ο οποίος διατηρεί την ιδιότητα του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και αναλαμβάνει καθήκοντα από 1/3/2005, σε αντικατάσταση του κ. Γεωργίου Τσελέντη.

Τέλος, ορίστηκε η νέα διοίκηση της Unibrain Inc., στην οποία τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου καταλαμβάνει ο κ. Θεολόγος Σωσώνης του Βασιλείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v