Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ACE-Hellas:Επιδότηση μηχανογραφικές λύσεις ως 60%

Η ACE-Hellas ανακοινώνει ότι οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης ΜμΕ στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013, μπορούν επιλέξουν τις λύσεις και τα προϊόντα της, με επιδότηση που φτάνει ως και 60%.

ACE-Hellas:Επιδότηση μηχανογραφικές λύσεις ως 60%
Η ACE-Hellas ανακοινώνει ότι οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν το νέο πρόγραμμα «Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013, μπορούν επιλέξουν τις λύσεις και τα προϊόντα της, με επιδότηση που φτάνει ως και 60%.

Στόχος της δράσης του νέου προγράμματος, είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η υλοποίηση επενδύσεων προσανατολισμένων στην καινοτομία, στο περιβάλλον και στις τεχνολογίες πληροφορικής και η απευθείας τόνωση του επιχειρείν σε συνθήκες κρίσης.

Επιπλέον με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση επιδιώκεται και η δημιουργία θέσεων απασχόλησης, καθώς η ενίσχυση κατευθύνεται και σε υπό σύσταση επιχειρήσεις.

Οι επιλέξιμες κατηγορίες επιχειρηματικών δραστηριοτήτων (ΚΑΔ) καλύπτουν μεταξύ άλλων δαπάνες για αγορά μηχανογραφικού εξοπλισμού και λογισμικού, με επιδότηση που φτάνει στο 60%.

Σημειώνεται ότι η ACE-Hellas διαθέτει προϊόντα λογισμικού που αναπτύσσει ή ίδια, ή διαθέτει από μεγάλους οίκους του εξωτερικού, όπως ολοκληρωμένες λύσεις και προγράμματα για αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, συστήματα ERP, κ.ά., αλλά και εξοπλισμό όπως, υπολογιστές, plotters, scanners και άλλες περιφερειακές συσκευές ή παρελκόμενα τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν, με επιδότηση που φτάνει στο 60%.

Να σημειώσουμε ότι η υποβολή προτάσεων στο νέο ΕΣΠΑ, θα είναι δυνατή από 25/2/2013 έως 25/4/2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v