Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

J & J: Ενισχύει τις γραμμές παραγωγής στην Ελλάδα

Ενίσχυση της παρουσίας σε παραγωγικό επίπεδο στην Ελλάδα δρομολογεί η Johnson & Johnson, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος καταναλωτικών ειδών της εταιρίας στην Ελλάδα.

J & J: Ενισχύει τις γραμμές παραγωγής στην Ελλάδα
Ενίσχυση της παρουσίας σε παραγωγικό επίπεδο στην Ελλάδα δρομολογεί η Johnson & Johnson, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος καταναλωτικών ειδών της εταιρίας στην Ελλάδα.

Ο κ. Μ. Κοσμάτος, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, ανέφερε ότι το εργοστάσιο που διατηρεί ο όμιλος της J&J στη Μάνδρα Αττικής είναι ένα από τα τρία του ομίλου στην Ευρώπη και ήδη εξάγει το 95% της παραγωγής του, από το 80% πριν από λίγα χρόνια.

Ο ίδιος πρόσθεσε, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει το ύψος των επενδύσεων, ότι η J&J θα προσθέσει και νέους κωδικούς παραγωγής στην υφιστάμενη μονάδα στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι η κίνηση που προανήγγειλε η J&J ακολουθεί την τακτική και άλλων μεγάλων πολυεθνικών εταιριών του κλάδου απορρυπαντικών, καταναλωτικών ειδών και ειδών προσωπικής φροντίδας όπως η Unilever και η Henkel, οι οποίες διαπιστώνουν βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της εγχώριας παραγωγής.

Η ανακοίνωση της Johnson & Johnson

Η Johnson & Johnson στηρίζει την ελληνική κοινωνία και οικονομία. Στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ανακοίνωση της χορηγίας του προγράμματος προληπτικής ιατρικής «Ιπποκράτης», με τη συνεργασία του Χαμόγελου του Παιδιού, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα, κ. Μάκης Κοσμάτος επιβεβαίωσε τη στήριξη της εταιρίας στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην επιτυχημένη λειτουργία του εργοστασίου στη Μάνδρα Αττικής για την παραγωγή καλλυντικών και αντηλιακών προϊόντων, ενώ επισήμανε την εξαγωγική δραστηριότητα του εργοστασίου σε 30 χώρες.

Η Johnson & Johnson με έδρα στο New Jersey των ΗΠΑ ιδρύθηκε το 1886 και δραστηριοποιείται στο χώρο των καταναλωτικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Έχει περισσότερες από 250 εταιρείες που λειτουργούν σε 60 χώρες και απασχολεί περίπου 128.000 ανθρώπους. Στην Ελλάδα έχει παρουσία από το 1975 και εμπορεύεται καταναλωτικά και ιατρικά προϊόντα, πολλά από τα οποία παράγονται στο εργοστάσιο της στη Μάνδρα Αττικής. Συνολικά η Johnson & Johnson απασχολεί στην Ελλάδα περίπου 500 εργαζόμενους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v