Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info Quest: Υποψήφια για το Βραβείο Αριστείας

Για 4η συνεχή χρονιά η Info Quest Technologies είναι υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας στην Πληροφορική, αποτελώντας το μοναδικό πανευρωπαϊκά διανομέα με τέσσερις συνεχόμενες διακρίσεις και δυο βραβεύσεις Αριστείας.

Info Quest: Υποψήφια για το Βραβείο Αριστείας
Για 4η συνεχή χρονιά η Info Quest Technologies είναι υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας στην Πληροφορική, αποτελώντας το μοναδικό πανευρωπαϊκά διανομέα με τέσσερις συνεχόμενες διακρίσεις και δυο βραβεύσεις Αριστείας ως «European Distributor of the Year».

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση της IT Europa αναδεικνύει πανευρωπαϊκά τις βέλτιστες πρακτικές στην παροχή καινοτόμων λύσεων Πληροφορικής που παρουσιάζονται και προωθούνται κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές αγορές από διανομείς προϊόντων Προστιθεμένης Αξίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η φετινή υποψηφιότητα, η οποία αναδεικνύει τη συμβατότητα και την ασφαλή λειτουργία στη διαχείριση multi-device περιβαλλόντων εργασίας, είναι η τέταρτη κατά σειρά για την Info Quest Technologies, στην οποία το 2010 και το 2012 είχε απονεμηθεί το πρώτο βραβείο.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται από τους εμπορικούς συνεργάτες της εταιρίας, στην προκειμένη περίπτωση από τις εταιρίες Algosystems και Alphanetrix, οι οποίοι προωθούν την προτεινόμενη από το διανομέα λύση στην αγορά και αξιολογούνται από την κριτική επιτροπή της διοργάνωσης, η οποία λαμβάνει υπόψη της συγκεκριμένες παραμέτρους που αποδεικνύουν τον εποικοδομητικό ρόλο του διανομέα στην επιχειρηματική ανάπτυξη του δικτύου διανομής, αλλά και στην ανάπτυξη της ίδιας της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v