Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Διακρίσεις στα βραβεία Ουζούνης

Η ΙΝTRALOT έλαβε τα Βραβεία “Επιχειρηματικής Καινοτομίας” και “Διεθνοποίησης” κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης.

Intralot: Διακρίσεις στα βραβεία Ουζούνης
Η ΙΝTRALOT διακρίθηκε μεταξύ των εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο Αξιών της Αθήνας για την προηγμένη τεχνολογία, τα πρωτοποριακά προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχει αναπτύξει, καθώς επίσης και για τη διεθνή εξάπλωσή της λαμβάνοντας τα Βραβεία “Επιχειρηματικής Καινοτομίας” και “Διεθνοποίησης”. Τα δύο βραβεία απονεμήθηκαν στην Intralot κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης των επιχειρηματικών βραβείων “ΧΡΗΜΑ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2012”.

“Είμαστε υπερήφανοι που διακριθήκαμε σήμερα σε δύο τομείς, την επιχειρηματική καινοτομία και τη διεθνοποίηση, οι οποίοι αποτελούν τους πυλώνες της εταιρικής στρατηγικής μας και έχουν οδηγήσει την εταιρεία στην κορυφή του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών. Η Intralot από την αρχή της επιχειρηματικής πορείας της επένδυσε στην ανάπτυξη πρωτοποριακής τεχνολογίας, εστιάζοντας ταυτόχρονα στην παρακολούθηση των εξελίξεων στην παγκόσμια αγορά και στην αξιοποίηση επιχειρηματικών ευκαιριών, με στόχο τη διεθνή εξάπλωσή της. Εξωστρεφείς και καινοτόμοι, θα συνεχίσουμε να αποτελούμε τον υπερήφανο πρεσβευτή της ελληνικής επιχειρηματικότητας στον κόσμο και να συνεισφέρουμε αποφασιστικά στην εξέλιξη του παγκόσμιου κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της παγκόσμιας οικονομίας”, δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Βελισσάριος Δότσης, Business Development Director της Intralot.

Τα βραβεία αποτελούν μία πρωτοβουλία του οικονομικού περιοδικού “ΧΡΗΜΑ”. Οι εταιρείες που βραβεύονται επιλέγονται από το επενδυτικό κοινό μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η προβολή και διάκριση των καλύτερων εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο Αξιών της Αθήνας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v