Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Κρίσιμα θέματα στην ατζέντα του Δ.Σ.

Υπό τον κ. Ι. Παλαιοκρασσά, ο οποίος θα ασκήσει και καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου θα πραγματοποιηθεί η αυριανή (1/3) συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ. Η τοποθέτηση του κ. Δ. Μανιατάκη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου,που εγκρίθηκε σήμερα, τελεί υπό την έγκριση της Επιτροπής των ΔΕΚΟ της Βουλής.

ΔΕΗ: Κρίσιμα θέματα στην ατζέντα του Δ.Σ.
της Χρύσας Λιάγγου

Εν αναμονή της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ από τον νεοεκλεγέντα Δ. Μανιατάκη, το ΔΣ της επιχείρησης συνέρχεται αύριο Τρίτη (1 Μαρτίου) στην τακτική του συνεδρίαση υπό την προεδρία του Ιωάννη Παλαιοκρασσά, ο οποίος θα ασκήσει και καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου.

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης τα θέματα που, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεχωρίζουν είναι η κατακύρωση του διαγωνισμού για το Φράγμα της Παπαδιάς, στον οποίο φέρεται ως πρώτος μειοδότης κοινοπραξία των εταιριών ΑΚΤΩΡ ΑΕ και Παντεχνική ΑΕ και η κατακύρωση του διαγωνισμού για την ενοικίαση αεριοστροβίλων, ισχύος 120 MW, που θα λειτουργήσουν το καλοκαίρι του 2005 στην εταιρία Τέρνα που μειοδότησε και στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2004.

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της πλειοψηφίας της ΔΕΗ Α.Ε. εξέλεξε τον Δημήτρη Μανιατάκη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ο κ. Μανιατάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ICAP Α.Ε. και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ Α.Ε. θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, αμέσως μετά την έκφραση γνώμης από την Επιτροπή των ΔΕΚΟ της Βουλής των Ελλήνων, σύμφωνα με το άρθρο 49Α του Κανονισμού της Βουλής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v