Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Στις 26/1 η επαναληπτική ΓΣ για το ΜΟΔ

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Πρώτη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Alpha Bank για την έγκριση του ΜΟΔ ύψους έως 2 δισ. ευρώ.

Alpha: Στις 26/1 η επαναληπτική ΓΣ για το ΜΟΔ
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Alpha Bank συνεδρίασε, αλλά δεν συζήτησε ούτε έλαβε αποφάσεις επί του θέματος της ημερησίας διατάξεως για την έγκριση έκδοσης του ΜΟΔ έως 2 δισ. ευρώ συνεπεία ελλείψεως απαρτίας.

Ειδικότερα, στη σημερινή γενική συνέλευση παρέστησαν μέτοχοι εκπροσωπούντες το 25,53% του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της τράπεζας, ως εκ τούτου δεν επετεύχθη η απαιτούμενη απαρτία των 2/3.

Κατόπιν τούτου συγκαλείται, με το αυτό θέμα ημερησίας διατάξεως, Πρώτη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο Κεντρικό Κτήριο της Τραπέζης, οδός Σταδίου 40.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας στην πρώτη επαναληπτική γενική συνέλευση της 26ης Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί δεύτερη επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση στις 31 Ιανουαρίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v