Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Ίδρυση κοινής εταιρίας με την Αrab Bank

Η Intracom, η Arab Bank και η InnoKAT FZ-LLC, ανακοίνωσαν χθες την ίδρυση μίας νέας εταιρίας με την επωνυμία FUSION, η οποία θα έχει έδρα στο Ντουμπάι και αναπτυξιακό κέντρο στο Αμμάν.

Intracom: Ίδρυση κοινής εταιρίας με την Αrab Bank
Η Intracom, η Arab Bank (μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες του αραβικού κόσμου) και η InnoKAT FZ-LLC (εταιρία υψηλής τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στη Μ. Ανατολή), ανακοίνωσαν χθες την ίδρυση μίας νέας εταιρίας με την επωνυμία FUSION, η οποία θα έχει έδρα στο Ντουμπάι και αναπτυξιακό κέντρο στο Αμμάν.

Πρόκειται για μία μοναδική στον τομέα της εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Μ. Ανατολής και Β. Αφρικής και εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προηγμένης τεχνολογίας για χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτυχθούν και να λειτουργήσουν αποτελεσματικά στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά.

Η σημαντική αυτή κίνηση της Intracom εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της για δυναμική ανάπτυξη στις χώρες της Μ. Ανατολής, των Βαλκανίων και της Ν.Α. Ευρώπης, συμβάλλοντας στις διαδικασίες εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης των αγορών τους.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στο Αμμάν της Ιορδανίας, όπου συμμετείχαν ανώτατα στελέχη των συνεργαζομένων εταιριών, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Intracom κ. Σωκράτης Κόκκαλης, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Δεληγιάννης, υψηλόβαθμα στελέχη από τον ιδιωτικό τομέα και από πολυεθνικές εταιρίες τεχνολογίας όπως η IBM, Microsoft, Oracle και Cisco, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών και διεθνών ΜΜΕ.

Ο κ. Γιώργος Δεληγιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom, δήλωσε: ”Η δημιουργία της FUSION συμβαδίζει με τη στρατηγική της Intracom για την ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών με κορυφαίες εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς, συνεργασίες που θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τη δυναμική των θυγατρικών μας στη Μ. Ανατολή.

Η εταιρία μας στόχο έχει να υποστηρίξει την ανάπτυξη της τεχνολογικής υποδομής των χωρών της ευρύτερης περιοχής, παρέχοντας τεχνολογικές λύσεις, προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνογνωσία αιχμής και να συνεισφέρει στον εκσυγχρονισμό των τοπικών αγορών. Η Intracom, με σημαντική εμπειρία 14 ετών στη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων για το χρηματοοικονομικό τομέα, θα παρέχει πολύτιμη τεχνογνωσία για την κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών των πελατών της FUSION.”

Από την πλευρά του, ο κ. Abdel Hamid Shoman, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Arab Bank, τόνισε: ”Αυτή η συνεργασία αξιοποιεί την εκτεταμένη τεχνολογική εμπειρία των INTRACOM και InnoKAT αλλά και την ήδη ισχυρή τοπική και διεθνή παρουσία τους. Εντάσσεται στο ευρύτερο όραμα της τράπεζάς μας για τη χρήση της τεχνολογίας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Πιστεύουμε ότι υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής θα δώσει τη δυνατότητα στους χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Η FUSION θα αποκτήσει μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην περιοχή.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v