Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Στις 30/3 οι εξετάσεις για διαπραγματευτές

Η Υπηρεσία Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης της ΕΧΑΕ ανακοινώνει τη διενέργεια εξετάσεων για τις ειδικότητες Διαπραγματευτή Αξιών (ΠΔΑ) και Διαπραγματευτή Παραγώγων (ΠΔΠ).

ΕΧΑΕ: Στις 30/3 οι εξετάσεις για διαπραγματευτές
Η Υπηρεσία Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης της ΕΧΑΕ ανακοινώνει τη διενέργεια εξετάσεων επαγγελματικής πιστοποίησης των υπαλλήλων και στελεχών των Μελών ΧΑ για τις ειδικότητες Διαπραγματευτή Αξιών (ΠΔΑ) και Διαπραγματευτή Παραγώγων (ΠΔΠ) καθώς και των υπαλλήλων και στελεχών των Μελών ΕΤ.ΕΚ για τις ειδικότητες Εκκαθαριστή Αξιών (ΠΕΑ) και Εκκαθαριστή Παραγώγων (ΠΕΠ).

Οι όροι διεξαγωγής των εξετάσεων συνοπτικά είναι οι εξής:

Ως ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων για όλες τις ειδικότητες (ΠΔΑ, ΠΕΑ, ΠΔΠ και ΠΕΠ) ορίζεται το Σάββατο, 30/03/2013 και ώρα 09:00 για ΠΔΑ και ΠΕΑ και ώρα 11:30 για ΠΔΠ και ΠΕΠ.

Τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων είναι το κτίριο της ΕΧΑΕ, Λεωφ. Αθηνών 110, Αθήνα, αίθουσα ΕΡΜΗΣ.

Τελευταία προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στις εξετάσεις ορίζεται η 20/03/2013 και ώρα 17:00.

Οι εξετάσεις για τις ειδικότητες ΠΔΑ και ΠΔΠ θα διενεργηθούν βάσει των διατάξεων της Απόφασης 3 (Δ.Σ. Χ.Α. 4.3.2009) και για τις ειδικότητες ΠΕΑ και ΠΕΠ βάσει των διατάξεων της Απόφασης 4 (Δ.Σ. ΕΤ.ΕΚ. 20.9.2010).

Οι αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις κατατίθενται στην Υπηρεσία Εκπαίδευσης / Πιστοποίησης της ΕΧΑΕ και είναι διαθέσιμες από την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.athex.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v