Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Exodus: Εργο για την Ευρωιαπωνική

Την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος ERP στην Ευρωιαπωνική, εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής εμπορίας ανταλλακτικών οχημάτων με πολλαπλά σημεία λιανικής πώλησης, η EXODUS, μέλος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Exodus: Εργο για την Ευρωιαπωνική
Την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος ERP στην ΕΥΡΩΙΑΠΩΝΙΚΗ, εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής εμπορίας ανταλλακτικών οχημάτων με πολλαπλά σημεία λιανικής πώλησης, η EXODUS, μέλος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση του Microsoft Navision για 35 ταυτόχρονους χρήστες ενώ τα δεκαοχτώ (18) υποκαταστήματα του δικτύου θα υποστηρίζονται από το σύστημα Smart Retail Suite της εταιρίας Softsys.

Mαζί τα δύο συστήματα αποτελούν μία ενδεδειγμένη και αξιόπιστη λύση διαχείρισης πόρων για τις εταιρίες λιανικού εμπορίου. Στα πλαίσια του έργου, η EXODUS θα εκσυγχρονίσει τις μεθόδους καταγραφής και παρακολούθησης των επιχειρηματικών διαδικασιών, προσφέροντας στη διοίκηση σύγχρονη και αξιόπιστη πληροφόρηση.

Σημειώνεται ακόμα, ότι η EXODUS αποτελεί τον μοναδικό αντιπρόσωπο του συστήματος Smart Retail Suite στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα είναι Microsoft Gold Certified Partner για τον τομέα Microsoft Business Solutions. Τα δύο παραπάνω στοιχεία αποτελούν αποδείξεις της υψηλής τεχνογνωσίας που διακρίνει την εταιρεία και της αξιοπιστίας των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ευρωιαπωνικής, Τόλια Δημήτριο ”μετά από λεπτομερή έρευνα πολλών μηνών της αγοράς στο χώρο της πληροφορικής, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την εταιρία EXODUS για την εγκατάσταση των συστημάτων Microsoft Navision και Smart Retail Suite. Με την μεγάλη εμπειρία της εταιρίας EXODUS και των συνεργατών της, πιστεύουμε ότι τα παραπάνω συστήματα, θα προσαρμοστούν με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες της εταιρίας μας ώστε να ενσωματωθούν στην δομή της, δίνοντάς της, τις δυνατότητες να σχεδιάσει και να αναπτύξει με σιγουριά το μέλλον της”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v