Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: ΕΓΣ για ΜΟΔ έως 2 δισ. ευρώ

Η έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου μέχρι του ποσού των 2 δισ. ευρώ θα αποτελέσει το βασικό ζήτημα προς συζήτηση στην Έκτακτη ΓΣ της Τράπεζας Πειραιώς, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου.

Πειραιώς: ΕΓΣ για ΜΟΔ έως 2 δισ. ευρώ
Η έκδοση υπό αίρεση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου μέχρι του ποσού των 2 δισ. ευρώ θα αποτελέσει το βασικό ζήτημα προς συζήτηση στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Πειραιώς, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου.

Σημειώνεται ότι η τράπεζα είχε δηλώσει, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που ακολούθησε την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, ότι οι κεφαλαιακές ανάγκες είναι 7,3 δισ. ευρώ και είχε προσδιορίσει το ποσό της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου στα 5,4 δισ. ευρώ.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, στη γενική συνέλευση, "θα ζητηθεί επίσης η παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας", ενώ, όπως αναφέρεται "θα υπάρξουν και διάφορες ανακοινώσεις".

Η Συνέλευση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί, και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στην Αθήνα.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 25η Ιανουαρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 πμ και στην περίπτωση της μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας αυτής καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 29η Ιανουαρίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v