Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αθηνά: Εργο 86,3 εκατ. ευρώ για ΔΕΗ

Έργο, συνολικού προϋπολογισμού 86,3 εκατ. ευρώ, το οποίο αφορά στην κατασκευή του ”ΑΗΣ Αθερινολακκου – Μελέτη, προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία δύο ίδιων ατμοηλεκτρικών μονάδων”, κατακύρωσε η ΔΕΗ στον όμιλο επιχειρήσεων Αθηνά ΑΤΕ. Το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουνίου η γ.σ.

Αθηνά: Εργο 86,3 εκατ. ευρώ για ΔΕΗ
Έργο, συνολικού προϋπολογισμού 86,3 εκατ. ευρώ, το οποίο αφορά στην κατασκευή του ”ΑΗΣ Αθερινολακκου – Μελέτη, προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία δύο ίδιων ατμοηλεκτρικών μονάδων 45-50 ΜWe έκαστη, με καύσιμο μαζούτ χαμηλού θείου και δυνατότητα καύσης υγροποιημένου φυσικού αερίου μετά των βοηθητικών τους εγκαταστάσεων”, κατακύρωσε η ΔΕΗ στην κοινοπραξία Αθηνά ΑΤΕ – Foster Wheeler Energia OY.

Η οριστική υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου αναμένεται σύντομα.

Tαυτόχρονα, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πως η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Αθηνά για την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της 31/12/2004 θα πραγματοποιηθεί εντός του δευτέρου δεκαπενθημέρου του Ιουνίου 2005.

Σημειώνεται, πως το τυχόν προκύπτον μέρισμα, με την επιφύλαξη έγκρισης διάθεσής του από την παραπάνω γενική συνέλευση, θα καταβληθεί εντός διμήνου από την ημερομηνία σύγκλησης της ανωτέρω.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v