Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιονική: Στο 97,27% η έμμεση συμμετοχή της Alpha

Στο 97,27% ανήλθε το έμμεσο ποσοστό της Alpha Bank και αντίστοιχα στο 89,77% διαμορφώθηκε το άμεσο ποσοστό της Alpha Group Investments, στην Ιονική Ξενοδοχεία και Επιχειρήσεις, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.

Ιονική: Στο 97,27% η έμμεση συμμετοχή της Alpha
Στο 97,27%  ανήλθε το έμμεσο ποσοστό της Alpha Bank και αντίστοιχα στο 89,77% διαμορφώθηκε το άμεσο ποσοστό της Alpha Group Investments, στην Ιονική Ξενοδοχεία και Επιχειρήσεις, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.

Αναλυτικά, η Alpha Bank με την από 28.12.2012 επιστολή της, ενημέρωσε ότι την 21.12.2012 επήλθε μεταβολή επί δικαιωμάτων ψήφου εκδόσεως της ΙΟΝΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ A.Ε., συνεπεία διαθέσεως από τη συνδεδεμένη προς την Τράπεζα εταιρία ALPHA GROUP INVESTMENTS LTD, μετοχών που αντιπροσωπεύουν συνολικό ποσοστό 7,50% επί του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου εκδόσεως της Εταιρίας.

Οι υπόψη μετοχές διατέθηκαν ισοπόσως από την ALPHA GROUP INVESTMENTS LTD προς τις συνδεδεμένες με την Τράπεζα εταιρίεςΙονική ΣυμμετοχώνΑ.Ε., Ωκεανός Α.Ε., Alpha Υποστηρικτικών Εργασιών Α.Ε. και Ionian Equity Participations Ltd.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v