Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrasoft International:Ανάληψη έργου 15 εκ. ευρώ

Έργο προυπολογισμού 15 εκ. ευρώ της Κομισιόν κατακυρώθηκε στην Intrasoft International μετά από διεθνή διαγωνισμό. Το έργο, ονόματι CISS, αφορά την υποστήριξη δικτύων μεταφοράς δεδομένων, καθώς και του συνόλου τηλεφωνικής υποδομής 25.000 χρηστών.

Intrasoft International:Ανάληψη έργου 15 εκ. ευρώ
Τριετή σύμβαση πλαίσιο, με δυνατότητα διετούς ανανέωσης, υπέγραψε η INTRASOFT International με τη Διεύθυνση Πληροφορικής της Γενικής Διεύθυνσης Προσωπικού και Διοίκησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το έργο CISS (European Commission Communications Infrastructure Support and Services).

Το έργο, ο προϋπολογισμός του οποίου εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 15 εκατ. ευρώ, κατακυρώθηκε στην INTRASOFT International μετά από διεθνή διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν οι εταιρείες SIEMENS, GETRONICS και CARSA. Το αντικείμενο του CISS είναι η παροχή προληπτικής, διορθωτικής και εξελικτικής συντήρησης για το σύνολο της δικτυακής υποδομής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στο πλαίσιο του CISS η INTRASOFT International αναλαμβάνει την υποστήριξη δικτύων μεταφοράς δεδομένων καθώς και του συνόλου της τηλεφωνικής υποδομής 25.000 χρηστών σε 90 κτίρια και τέσσερα διαφορετικά γεωγραφικά σημεία παρουσίας της Επιτροπής (Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο, Στρασβούργο και Δουβλίνο).

Το CISS, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, περιλαμβάνει μια σειρά από καινοτομίες και αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της σύγκλισης τηλεφωνίας και πληροφορικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v