Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Attica Group το 9,51% των Μινωικών Γραμμών

Tην απόκτηση του 9,51% των Μινωικών Γραμμών ανακοίνωσε ο όμιλος της Attica Group, μετά τη συμφωνία με την ιταλική εταιρία συμφερόντων του κ. Ρομάνο Αρτιόλι, για την απόκτηση του εν λόγω ποσοστού έναντι 3,30 ευρώ ανά μετοχή.

Στην Attica Group το 9,51% των Μινωικών Γραμμών
Νέα τροπή παίρνει το σκηνικό στην ακτοπλοία, καθώς ο όμιλος της Attica Group εισέρχεται στο μετοχικό κεφάλαιο των Μινωικών Γραμμών, αποκτώντας ποσοστό 9,51%.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο όμιλος της Attica Group προχώρησε σε συμφωνία με την ιταλική εταιρία εκπροσωπουμένη από τον κ. Romano Artioli, για την απόκτηση πακέτου 6.745.471 μετοχών, που αντιπροσωπεύει ποσοστό 9,51% του μετοχικού κεφαλαίου της ναυτιλιακής εταιρίας Μινωικές Γραμμές σε τιμή 3,30 ευρώ ανά μετοχή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την προϋπόθεση της υλοποίησης της συμφωνίας με τους κανόνες του Χρηματιστηρίου Αθηνών, περί προσυμφωνημένων συναλλαγών πακέτων.

Σημειώνεται πως με βάση το επίσημο μετοχολόγιο του Χ.Α. με ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 2005, το ποσοστό του κ. Αρτιόλι (μέσω της εταιρίας Compagnia Santalessandrdo) είναι στο 5,33%.

Με βάση παλαιότερα δημοσιεύματα της εφημερίδας Μέτοχος και Επενδύσεις, όμως, η άμεση και έμμεση συμμετοχή του κ. Αρτιόλι διαμορφωνόταν στο περίπου 9,72%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v