Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Telecom: Στη Sitronics οδεύει το 49%

Το οριστικό τέλος του φημολογούμενου πολυεθνικού deal μεταξύ της Intracom Telecom, της ρωσικής Sitronics και της κινεζικής Huawei σηματοδοτεί η ανακοίνωση της Intracom ότι ενεργοποιεί το put option για το 49% JSC Sitronics.

Intracom Telecom: Στη Sitronics οδεύει το 49%
Το οριστικό τέλος του φημολογούμενου πολυεθνικού deal μεταξύ της Intracom Telecom, της ρωσικής Sitronics και της κινεζικής Huawei σηματοδοτεί η ανακοίνωση της Intracom ότι ενεργοποιεί την διαδικασία put option για την πώληση του 49% της Intracom Telecom στην JSC Sitronics.

Η ρωσική εταιρεία κατέχει ήδη, από το 2006, το 48% των μετοχών της Intracom Telecom ενώ, να σημειώσουμε, ότι έως τον περασμένο Μάρτιο είχε στο χαρτοφυλάκιο της το 51% της εταιρείας αλλά προχώρησε στην πώληση του 3% στην RYDRA TRADING COMPANY.

Οι διαπραγματεύσεις, που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα στην Intracom, την ρωσική και την κινεζική εταιρεία δεν είχαν ευτυχές τέλος.

Τα σενάρια έφεραν την κινεζική εταιρεία να επιθυμεί να εξαγοράσει έως και το 80% της Intracom Telecom παίρνοντας ποσοστό τόσο από την Intracom Holdings όσο και από την Sitronics.

Μάλιστα προκειμένου να δοθεί χρόνος στις συζητήσεις είχαν δοθεί απανωτές παρατάσεις στην εξάσκηση του δικαιώματος προαίρεσης που είχε η ρωσική εταιρεία. Ωστόσο το εγχείρημα δεν είχε επιτυχή έκβαση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v