Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λουρόπουλος:Επιτυχία για τον ΟΠΑΠ τα λαχεία

Επιτυχία χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Κ. Λουρόπουλος την επικράτηση στο διαγωνισμό των κρατικών λαχείων. Τι δήλωσε για VLTs και εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Λουρόπουλος:Επιτυχία για τον ΟΠΑΠ τα λαχεία
Επιτυχία χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Κ. Λουρόπουλος την επικράτηση στο διαγωνισμό των κρατικών λαχείων.

«Όλοι μέσα στη διοίκηση και όλοι οι πράκτορες ήθελαν να αποκτήσουμε αυτή την ευκαιρία. Τα λαχεία μπαίνουν στον προγραμματισμό μας από το 2013», ανέφερε ο πρόεδρος του Οργανισμού, μιλώντας στα πλαίσια του συνεδρίου "Gaming Money Conference".

Επιπλέον ο κ Λουρόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα εξής:

- την ανθεκτικότητα των οικονομικών στοιχείων του ΟΠΑΠ κατά την περίοδο της κρίσης όπου ο κύκλος εργασιών του μειώθηκε μόνο όσο ο κύκλος του κλάδου των τροφίμων, ενώ παράλληλα έγιναν σημαντικές κινήσεις στο μέτωπο της μείωσης του κόστους

- στις προοπτικές που διανοίγονται για τον οργανισμό από τα λαχεία (θα χρησιμοποιηθούν τα υφιστάμενα πρακτορεία και ενδεχομένως αυτόματες μηχανές πώλησης) και από τα VLTs (οι εξελίξεις θα επηρεαστούν από τα νομοθετικά θέματα)

- στην μεγάλη επίδοση του ΟΠΑΠ στο κομμάτι της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Ο Οργανισμός έδωσε σε διάφορους κοινωνικούς φορείς 2,8 δισ. κατά την τριετία 2009-2012 και θεωρεί ότι το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον είτε υπό κρατική διοίκηση, είτε από διοίκηση ελεγχομένη από ιδιώτες


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v