Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q-Telecom: Συμφωνία διασύνδεσης με Telestet

Συμφωνία διασύνδεσης με την Telestet υπέγραψε η Q-Telecom, ολοκληρώνοντας έτσι τη διασύνδεση του δικτύου της με τον ΟΤΕ και τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, Vodafone, Cosmote, Telestet. Από τα μέσα Ιουνίου, η εταιρία θα προσφέρει πανελλαδικά υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας.

Q-Telecom: Συμφωνία διασύνδεσης με Telestet
Στην υπογραφή συμφωνίας διασύνδεσης με την Telestet προχώρησε στις 23 Μαΐου η Q-Telecom, ολοκληρώνοντας έτσι τη διασύνδεση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας με αυτό του ΟΤΕ και των 3 εταιριών κινητής τηλεφωνίας, Vodafone, Cosmote, Telestet. Υπενθυμίζεται, ότι η Q-Telecom είναι είναι ο επιχειρησιακός τομέας των τηλεπικοινωνιών της Info-Quest.

Με την υλοποίηση των συμφωνιών διασύνδεσης οι πελάτες των δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας της Q-Telecom θα έχουν τη δυνατότητα αμοιβαίου τερματισμού κλήσεων με τους συνδρομητές του ΟΤΕ και των τριών άλλων δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της εταιρίας, η Q-Telecom είναι ο μόνος νέος τηλεπικοινωνιακός φορέας που το δίκτυο του (σταθερής και κινητής τηλεφωνίας) έχει απευθείας διασυνδεθεί με το σύνολο των υφιστάμενων τηλεπικοινωνιακών δικτύων στην Ελλάδα. Από τα μέσα Ιουνίου του 2002 θα προσφέρει πανελλαδικά υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας με το πρόθεμα 099 καθώς και υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας με τη χρήση του τετραψήφιου κωδικού 1765.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v