Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΘΝΕΧ: Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο

Την παραίτηση του κ. Ηρακλή Χορταριά από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Χαρτοφυλακίου και την αντικατάστασή του, για το υπόλοιπο της θητείας του, από τον κ. Ιωάννη Κυριακόπουλο, διευθυντή οικονομικών υπηρεσιών της ΕΤΕ, γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας. Ανασυγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα.

ΕΘΝΕΧ: Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο
Την παραίτηση του κ. Ηρακλή Χορταριά από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Χαρτοφυλακίου και την αντικατάστασή του, για το υπόλοιπο της θητείας του, από τον κ. Ιωάννη Κυριακόπουλο, διευθυντή οικονομικών υπηρεσιών της ΕΤΕ, γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Εθνικής Χαρτοφυλακίου, ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Βρανάς εισηγείται όπως, μετά την εκλογή του κ. Ιωάννη Κυριακόπουλου το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας συγκροτηθεί σε σώμα ως εξής:

* Ανδρέας Βρανάς, πρόεδρος - εκτελεστικό μέλος.

* Παύλος Μυλωνάς, αντιπρόεδρος - εκτελεστικό μέλος.

* Νικόλαος Μπέρτσος, διευθύνων σύμβουλος - εκτελεστικό μέλος.

* Γεώργιος Κοντομάρης, εκτελεστικό μέλος.

* Ιωάννης Κυριακόπουλος, εκτελεστικό μέλος.

* Ιωάννης Ζέρβας, μη εκτελεστικό μέλος.

* Βασίλειος Βασιλαράς, μη εκτελεστικό μέλος.

* Αντώνιος Καμινάρης, μη εκτελεστικό μέλος.

* Ηλίας Ζήσης, μη εκτελεστικό μέλος.

* Δημήτριος Καραϊσκος, μη εκτελεστικό - ανεξάρτητο μέλος.

* Ιωάννης Θεοδωράκης, μη εκτελεστικό - ανεξάρτητο μέλος.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο εγκρίνει ομόφωνα την παραπάνω συγκρότηση και ορίζει ως γραμματέα του συμβουλίου την κυρία Χριστίνα Πασχαλίγκου, διευθύντρια οικονομικών υπηρεσιών.

Για το θέμα των υπογραφών που δεσμεύουν την Εθνική Χαρτοφυλακίου αποφασίζεται ομόφωνα όπως η εταιρία δεσμεύεται δια μόνης της υπογραφής του προέδρου κ. Ανδρέα Βρανά ή με δύο υπογραφές από τους Νικόλαο Μπέρτσο, Παύλο Μυλωνά, Ιωάννη Κυριακόπουλο, Γεώργιο Κοντομάρη, Αικατερίνη Πίππα και Χριστίνα Πασχαλίγκου, ή με την υπογραφή ενός από τους προηγούμενους και ενός από τους Βασίλειο Νταλιάνη και Αγγελική Γαϊτανάκη.

Τέλος, αναφέρεται, πως ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. η Επιτροπή Επενδύσεων θα απαρτίζεται από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ανδρέα Βρανά, ως πρόεδρο και τους κ. Νικόλαο Μπέρτσο διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Παύλο Μυλωνά Αντιπρόεδρο, κ. Γεώργιο Κοντομάρη, μέλος του Δ.Σ. και τον κ. Γεώργιο Λάγγα, σύμβουλο διοίκησης ως μέλη, ενώ χρέη γραμματέα θα εκτελεί η διευθύντρια επενδύσεων κυρία Αικατερίνη Πίππα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v