Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrasoft: Συμμετοχή σε έργο αξίας 22,4 εκ. ευρώ

Η Γενική Διεύθυνση Προϋπολογισμού (ΓΔΠ) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατακύρωσε, μετά από διεθνή διαγωνισμό, σε κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει η INTRASOFT International, την εκτέλεση σύμβασης-πλαισίου, αξίας 22,4 εκ. ευρώ.

Intrasoft: Συμμετοχή σε έργο αξίας 22,4 εκ. ευρώ
Μια ακόμα σημαίνουσα και μεγάλη επιτυχία σημείωσε πρόσφατα η INTRASOFT International, εταιρία του Ομίλου INTRACOM, στην ιδιαιτέρως ανταγωνιστική αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.

Η Γενική Διεύθυνση Προϋπολογισμού (ΓΔΠ) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατακύρωσε, μετά από διεθνή διαγωνισμό, σε κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει η INTRASOFT International, την εκτέλεση σύμβασης-πλαισίου, αξίας 22,4 εκ. ευρώ. Η ανάληψη του έργου αυτού επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά τον πρωτεύοντα ρόλο που διαδραματίζει η INTRASOFT International στον τομέα παροχής υπηρεσιών πληροφορικής στην Ευρώπη, ένα τομέα στον οποίο η εταιρία καταγράφει επί σειρά ετών συνεχείς και αξιόλογες κατακτήσεις.

Το έργο είναι υψίστης σπουδαιότητας για την εξυπηρέτηση και λειτουργία όχι μόνο της Ευρωπαϊκής Γενικής Διεύθυνσης Προϋπολογισμού (ΓΔΠ) αλλά και όλης της δομής της ΕΕ στο πλαίσιο της αναπτυσσόμενης και συνεχώς διευρυνόμενης πορείας της, τονίζεται στην ανακοίνωση.



Το νέο σύστημα πρόκειται να καλύψει ζωτικής σημασίας μηχανογραφικές ανάγκες της ΓΔΠ στους τομείς της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών, επεκτείνοντας ουσιαστικά την υπάρχουσα εγκατεστημένη πλατφόρμα λύσεων SAP που λειτουργεί παραγωγικά πλέον των 10 ετών. Η μεγάλη σπουδαιότητα του νέου συστήματος, που θα υλοποιηθεί από την κοινοπραξία της INTRASOFT International, έγκειται στο γεγονός ότι η ΓΔΠ θα διαχειρίζεται, μέσω αυτού, ολόκληρο τον Προϋπολογισμό της ΕΕ που ανέρχεται σε περίπου 110 δισ. ευρώ ετησίως, ενώ οι προσφερόμενες υπηρεσίες θα χρησιμοποιηθούν από το σύνολο σχεδόν των Γενικών Γραμματειών και Υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

H επιλογή της INTRASOFT International για την ανάληψη ενός τόσο σημαντικού για την ΕΕ έργου έγινε με βάση την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και εμπειρία του επιστημονικού της δυναμικού στη συγκεκριμένη πλατφόρμα λύσεων SAP, την εξαιρετική της ικανότητα για ανάπτυξη, διαχείριση και υλοποίηση σύνθετων μεγάλων έργων, και την εμπιστοσύνη που χαίρει διεθνώς ως μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής.

Το έργο ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2005, έχει διάρκεια 4 έτη και στο ανάδοχο κοινοπρακτικό σχήμα συμμετέχουν επίσης οι εταιρίες AtosOrigin, Siemens Business Services και Trasys.

Η Γενική Διεύθυνση Προϋπολογισμού, καθώς και πολλοί άλλοι μεγάλοι διεθνείς οργανισμοί έχουν επιλέξει και χρησιμοποιούν το ενιαίο και επεκτάσιμο περιβάλλον επιχειρησιακών λύσεων SAP, λόγω των πολλών και σημαντικών του πλεονεκτημάτων. Οι εξειδικευμένες ”κάθετες” λύσεις που προσφέρει η SAP για δημόσιους φορείς (πχ. Οικονομικά, Υγεία, Μεταφορές, Άμυνα κλπ) ενσωματώνουν τη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία 30 και πλέον ετών από την αποδεδειγμένη εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών (Best Practices), οι οποίες διασφαλίζουν την αποτελεσματική οργάνωση, διεκπεραίωση και παρακολούθηση όλων των εσωτερικών διαδικασιών και λειτουργιών ενός οργανισμού.

Έτσι, εξασφαλίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η επένδυση, καλύπτοντας τόσο τις υφιστάμενες όσο και τις μελλοντικές συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες.

Με την ανάληψη του έργου αυτού, η INTRASOFT International αποδεικνύει τη διεθνή εμπειρία και ικανότητα που κατέχει στην παροχή υπηρεσιών πληροφορικής τόσο σε εξειδικευμένους τομείς, όπως είναι ο χώρος των Χρηματοοικονομικών, όσο και σε διεθνείς τεχνολογίες ανάπτυξης και εφαρμογής, όπως είναι η πλατφόρμα λύσεων SAP.

Η εταιρία, ως γνωστόν, είναι ήδη Πιστοποιημένος Συνεργάτης Υλοποίησης Έργων (SAP Service Partner) και επίσημος διανομέας (VAR) προϊόντων λογισμικού SAP (SAP Business Partner).

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η INTRASOFT International έχει καταξιωθεί ως ένας από τους κύριους και πλέον αξιόπιστους προμηθευτές υπηρεσιών πληροφορικής. Το πελατολόγιο της INTRASOFT International περιλαμβάνει σχεδόν το σύνολο των Ευρωπαϊκών Οργάνων όπως, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, καθώς και την πλειοψηφία των Γενικών Διευθύνσεων (DG) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v