Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το βραβείο "Κούρος" στον CEO της LAMDA Hellix

Το φετινό βραβείο Κούρος «Ανάπτυξης και Καινοτομίας 2012» απονεμήθηκε στον Απόστολο Κάκκο, Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της LAMDA Hellix, από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη.

Το βραβείο Κούρος στον CEO της LAMDA Hellix
Το φετινό Βραβείο Κούρος «Ανάπτυξης και Καινοτομίας 2012» απονεμήθηκε στον Απόστολο Κάκκο, Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της LAMDA Hellix, από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη.

Ο κ. Κάκκος δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για τη LAMDA Hellix η βράβευση με το φετινό Βραβείο Κούρος Ανάπτυξης & Καινοτομίας. Το νέο αυτό βραβείο επιβραβεύει την μέχρι σήμερα πορεία μας και επιβεβαιώνει το μέλλον μας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, διαμέσου των υποδομών, της τεχνογνωσίας και του ανθρώπινου δυναμικού μας. Επιπλέον, στην δύσκολη συγκυρία που διανύουμε σαν Έθνος, πιστοποιεί ότι με όραμα, οργάνωση και σκληρή δουλειά, οι Έλληνες μπορούμε». 

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η τελετή της απονομής των βραβείων ΚΟΥΡΟΣ 2012, την οποία διοργανώνει, για 18η συνεχή χρονιά, η Λέσχη Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιήθηκε με την παρουσία περίπου 500 προσκεκλημένων, κορυφαίων εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1995, από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), με σκοπό την προώθηση του «Ευ Επιχειρείν».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v