Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tellas: Κλιμακώνει την κόντρα με τον ΟΤΕ

Την εφαρμογή της απόφασης της ΕΕΤΤ για το θέμα της μεθόδου επαναπόκτησης πελατών από τον ΟΤΕ ζητεί με επιστολή που έστειλε στον Οργανισμό η Tellas. Υπενθυμίζεται ότι χθες το ΣΕΕ, ύστερα από προσφυγή του ΟΤΕ, έκρινε ότι η καινούργια καμπάνια της Tellas για το ”Polis 300” έχει πολλά ”γκρίζα” σημεία.

Tellas: Κλιμακώνει την κόντρα με τον ΟΤΕ
του Σταμάτη Ζαχαρού

Την εφαρμογή της απόφασης της ΕΕΤΤ για το θέμα της μεθόδου επαναπόκτησης πελατών από τον ΟΤΕ ζητεί με επιστολή που έστειλε στον Οργανισμό η Tellas.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Ιανουαρίου δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η σχετική απόφαση που καθόριζε τον τρόπο με τον οποίο ο ΟΤΕ και οι υπόλοιποι πάροχοι μπορούν να καταργούν αιτήσεις προεπιλογής και να παίρνουν πελάτες από άλλα δίκτυα.

Σύμφωνα με την Tellas αλλά και με άλλους παρόχους ο ΟΤΕ δεν έχει συμμορφωθεί με τη σχετική απόφαση, με αποτέλεσμα πάρα πολλοί πελάτες εναλλακτικών παρόχων να γυρίζουν στο δίκτυο του ΟΤΕ, χωρίς κάτι τέτοιο να γίνεται με τη διαδικασία που όρισε η επιτροπή.

Το επόμενο βήμα, σύμφωνα με στελέχη της Tellas και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, είναι να προσφύγει η εταιρία στη Δικαιοσύνη ζητώντας τόσο τη συμμόρφωση όσο και αποζημίωση.

Μόλις, χθες, το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας ύστερα από προσφυγή του ΟΤΕ έκρινε ότι η καινούργια καμπάνια της Tellas για το ”Polis 300” έχει πολλά ”γκρίζα” σημεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v