Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Ανάληψη έργων για ΤτΕ και Alpha Bank

Στην υλοποίηση έργων που ξεπερνούν τα 44 εκατ. ευρώ και αφορούν τόσο στον Τραπεζικό τομέα όσο και στο Δημόσιο συμμετέχει η Space Hellas, η οποία ανέλαβε έργο για την Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και για την Alpha Bank.

Space: Ανάληψη έργων για ΤτΕ και Alpha Bank
Στην υλοποίηση έργων που ξεπερνούν τα 44 εκατ. ευρώ και αφορούν τόσο στον Τραπεζικό τομέα όσο και στο Δημόσιο συμμετέχει η Space Hellas.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η Τράπεζα της Ελλάδος ανέθεσε στη Space Hellas, μετά από διαγωνισμό, τη συνολική αντικατάσταση και αναβάθμιση του υπάρχοντος ενεργού εξοπλισμού των τοπικών δικτύων και της κεντρικής υποδομής διασύνδεσης ευρείας περιοχής (wan).

Με την ολοκλήρωση του έργου, η Τράπεζα της Ελλάδος αναβαθμίζει και βελτιστοποιεί το περιβάλλον των Υπηρεσιακών της Μονάδων, καθώς και τη διασύνδεση των κεντρικών της κτιρίων.

Επίσης, η Alpha Bank εμπιστεύθηκε στη Space Hellas την εγκατάσταση του τηλεφωνικού συστήματος διαπραγμάτευσης συναλλάγματος για το dealing room της.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η συγκεκριμένη λύση καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της Τράπεζας για υψηλή ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια στις συναλλαγές της.

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται η κατακύρωση και η υπογραφή σύμβασης του έργου ”Ανάπτυξη δικτύου μετεωρολογικών ραντάρ” για λογαριασμό της ΕΜΥ, στην κοινοπραξία Space Hellas-ΓΗΓΕΡΤΟΝ, εφόσον έγινε αποδεκτή η αίτηση ανάκλησης της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. από το Ελεγκτικό Συνέδριο.



Τέλος, η Space Hellas, στο πλαίσια του έργου ”ΣΥΖΕΥΞΙΣ”, το οποίο αφορά στην ανάπτυξη πανελλαδικού δικτύου της Δημόσιας Διοίκησης, των μονάδων Υγείας και της Στρατολογίας, ανέλαβε την εγκατάσταση του δικτυακού εξοπλισμού, καθώς και τη συντήρηση και τεχνική υποστήριξη αυτού για 3 χρόνια.

Σημειώνεται ότι, η Space Hellas συμμετέχει στο έργο αυτό ως υπεργολάβος του ΟΤΕ, στον οποίο έχουν κατακυρωθεί τα υποέργα 4,5 και 6 του έργου ”ΣΥΖΕΥΞΙΣ”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v