Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Τηλεπικοινωνιακό έργο για Hellas Can

Τη νέα τηλεπικοινωνιακή υποδομή της Crown Hellas Can ανέλαβε η Space Hellas. Το έργο, το οποίο και ολοκληρώθηκε πρόσφατα αφορούσε στην προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση τηλεφωνικού κέντρου Alcatel για την έδρα της εταιρίας, αλλά και για τα τρία της εργοστάσια.

Space: Τηλεπικοινωνιακό έργο για Hellas Can
Τη νέα τηλεπικοινωνιακή υποδομή της Crown Hellas Can (πρώην Hellas Can) ανέλαβε η Space Hellas.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το έργο το οποίο και ολοκληρώθηκε πρόσφατα, περιλαμβάνει συνολικά την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση προηγμένου και πολυδύναμου τηλεφωνικού κέντρου Alcatel για την έδρα της εταιρίας στο Χαλάνδρι και τα εργοστάσιά της στη Θεσ/νίκη, Πάτρα και Κόρινθο.

Επίσης, σημειώνεται ότι όσον αφορά στα εργοστάσια της εταιρίας στη Θεσ/νίκη και την Κόρινθο, έγινε επέκταση στην υφιστάμενη δομημένη καλωδίωση, για την υποστήριξη των νέων τηλεφωνικών απαιτήσεων.

Η Space Hellas σε συνεργασία με την Crown Hellas Can, ολοκλήρωσε με επιτυχία και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (μόλις 24 ωρών) τη μεταγωγή του παλαιού τηλεφωνικού κέντρου στο νέο και σύγχρονο, σε όλα τα σημεία παρουσίας της εταιρίας.

Το νέο τηλεφωνικό κέντρο του οίκου Alcatel, υποστηρίζει υπηρεσίες CTI (Computer Telephony Integration), επιτυγχάνοντας την εύκολη διαχείριση κλήσεων μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, απαντώντας στις αυξημένες απαιτήσεις της εξυπηρέτησης των πελατών και συνεργατών της εταιρίας κι έτσι συντείνει στη βελτιστοποίηση της διαχείρισης των εισερχομένων κλήσεων, επισημαίνει η ίδια πάντα ανακοίνωση.

Τέλος, το νέο σύστημα υποστηρίζει και τη δυνατότητα πολλών ωρών αυτονομίας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Στην ίδια πάντα ανακοίνωση σημειώνεται πως η Space Hellas μελετά, σχεδιάζει, προμηθεύει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, λειτουργώντας ως system integrator.

Από το 1985 μέχρι σήμερα, έχει παραδώσει σημαντικά και σύνθετα έργα για πολλούς πελάτες, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνεται το σύνολο σχεδόν των Ελληνικών και ξένων τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, πληθώρα εταιριών και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v