Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Διαγωνισμός για νέο ιδιόκτητο χώρο γραφείων

Διαγωνισμό προκειμένου να στεγαστεί σε ενιαίο ιδιόκτητο χώρο ή κτήριο προκηρύσσει η ΕΧΑΕ, η οποία, όπως προκύπτει από σχετική ανακοίνωσή της, σκοπεύει να αξιοποιήσει το οικόπεδο που διαθέτει επί της Λεωφ. Αθηνών, συνολικού εμβαδού περίπου 7.900 τ.μ.

ΕΧΑΕ: Διαγωνισμός για νέο ιδιόκτητο χώρο γραφείων
Σε ενιαίο ιδιόκτητο χώρο ή κτήριο επιθυμεί να στεγαστεί η ΕΧΑΕ, αξιοποιώντας σε αυτό το πλαίσιο το οικόπεδο που διαθέτει, συνολικού εμβαδού περίπου 7.900 μ2, επί της Λεωφ. Αθηνών.

Για το σκοπό αυτό η ΕΧΑΕ καλεί κάθε ενδιαφερόμενο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) που εκτιμά ότι μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στη διαδικασία με διαπραγμάτευση, μέχρι και την Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2005, σύμφωνα με τους όρους που περιλαμβάνονται σε αναλυτική προκήρυξη.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΧΑΕ, ως αξιοποίηση του οικοπέδου θεωρείται κατ’ αρχήν η κατασκευή σε αυτό κτηρίου με το σύστημα της αντιπαροχής ή υπό προϋποθέσεις η ανάθεση της κατασκευής κτηρίου σε αυτό με το σύστημα ”μελέτη – κατασκευή”.

Ομοίως αξιοποίηση του οικοπέδου θεωρείται και η ανταλλαγή του με άλλο έτοιμο, υπό κατασκευή ή στη φάση του σχεδιασμού κτήριο ή τμήμα κτηρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το εμβαδόν των χώρων που επιθυμεί να αποκτήσει η ΕΧΑΕ θα κυμαίνεται όσον αφορά τους κύριους γραφειακούς χώρους μεταξύ των 4.000 και 6.000 μ2 μικτά.

Επιπλέον αυτών, απαιτείται η διάθεση χώρου 1.000 – 1.250 μ2 για computer room, κατά προτίμηση υπογείου και 150 περίπου στεγασμένων θέσεων στάθμευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v