Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Παρουσίαση στην ΕΘΕ στις 9 Φεβρουαρίου

Επενδυτική ημερίδα, κατά την οποία θα παρουσιαστούν σε Έλληνες θεσμικούς επενδυτές οι προοπτικές του Ομίλου Αλουμύλ τα επόμενα έτη, διοργανώνει η διοίκηση της εταιρίας στην ΕΘΕ, την Τετάρτη 9/2. Απεβιώσε ο Α. Μυλωνάς, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Αλουμύλ: Παρουσίαση στην ΕΘΕ στις 9 Φεβρουαρίου
Επενδυτική ημερίδα, κατά την οποία θα παρουσιαστούν σε Έλληνες θεσμικούς επενδυτές οι προοπτικές του Ομίλου Αλουμύλ Μυλωνάς τα επόμενα έτη, διοργανώνει η διοίκηση της εταιρίας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον κ. Γεώργιο Αλεξ. Μυλωνά, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Αλουμύλ, τον κ. Δημήτρη Κουτσουπιά, Treasurer Ομίλου και τον κ. Απόστολο Παπαδόπουλο-Αλμέιδα, υπεύθυνο Χρηματιστηριακών Θεμάτων.

Με έντονη παρουσία σε 45 χώρες, η Αλουμύλ προσφέρει πλέον ετήσια παραγωγική δυναμικότητα άνω των 80.000 τόνων προφίλ ετησίως, σε ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις 220.000 τ.μ. με τέσσερα εργοστάσια στην Ελλάδα και τέσσερα στο εξωτερικό.

Με το πέρας της παρουσίασης, η διοίκηση της εταιρίας θα απαντήσει στα ερωτήματα που θα τεθούν από το επενδυτικό κοινό.

Παράλληλα, γνωστοποιείται από την εταιρία ότι λόγω του θλιβερού γεγονότος του θανάτου του εκτελεστικού μέλους Αλεξάνδρου Γ. Μυλωνά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Αλουμύλ Μυλωνάς με τη συνεδρίαση της 19/01 προέβη σε αντικατάστασή του.

Προσωρινό εκτελεστικό μέλος σε αντικατάσταση του εκλιπόντος ορίστηκε η κα Ευτυχία Μυλωνά, σύζυγος Αλεξάνδρου, το γένος Νικολαϊδη.



Η θητεία της θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση, η οποία και θα εγκρίνει την εν λόγω αντικατάσταση. Ταυτόχρονα, στα πλαίσια έγκυρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, ανακοινώνουμε πως η τακτική Γενική Συνέλευση της Αλουμύλ Μυλωνάς θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα μετά την 20-5-2005 και πριν την 10-6-2005, με την έναρξη καταβολής του μερίσματος το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Οι ακριβείς ημερομηνίες των παραπάνω εταιρικών γεγονότων θα δοθούν στο προσεχές διάστημα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας κατά πάγια τακτική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v