Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλατφόρμα διανομής δεδομένων από την Intracom

Eνα καινοτόμο και πρωτοποριακό προϊόν, την πλατφόρμα Full Service Content Distribution Network (FS-CDN), η οποία αποτελεί μία από τις πλέον σύγχρονες και ολοκληρωμένες πλατφόρμες ταυτόχρονης διανομής δεδομένων, φωνής και βίντεο, παρουσίασε πρόσφατα η Intracom.

Πλατφόρμα διανομής δεδομένων από την Intracom
Eνα καινοτόμο και πρωτοποριακό προϊόν στη διεθνή αγορά, την πλατφόρμα Full Service Content Distribution Network (FS-CDN), η οποία αποτελεί μία από τις πλέον σύγχρονες και ολοκληρωμένες πλατφόρμες ταυτόχρονης διανομής δεδομένων, φωνής και βίντεο, παρουσίασε πρόσφατα η Intracom.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η λύση FS-CDN είναι αποτέλεσμα μιας πολυετούς και εντατικής ερευνητικής προσπάθειας της εταιρίας, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 40 εξειδικευμένοι μηχανικοί για περισσότερα από 2 χρόνια.

Σημειώνεται, πως μέσω της λύσης FS-CDN, ο τελικός χρήστης μπορεί με μεγάλη άνεση, ελευθερία και ευκολία, όποτε το επιθυμήσει, στο περιβάλλον του σπιτιού ή του γραφείου του, να παρακολουθήσει ζωντανά, από την τηλεόραση ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του, το πρόγραμμα της αρεσκείας του, κινηματογραφικές ταινίες και βίντεο της επιλογής του, να ”σερφάρει” στο Διαδίκτυο σε υψηλές ταχύτητες και να συνομιλήσει τηλεφωνικά με αγαπημένα του πρόσωπα, μέσω μίας πλατφόρμας.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, με τον τρόπο αυτό, η Intracom, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στο χώρο της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών μέσω ευρυζωνικών δικτύων, σκοπεύοντας να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται η καθημερινή πρόσβαση σε πληροφόρηση, διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Επίσης, αναφέρεται, πως η λύση FS-CDN παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία πρόσφατα στην ελληνική αγορά στο πλαίσιο της εκδήλωσης Cisco Expo 2005, που οργάνωσε η Cisco Systems για τρίτη συνεχή χρονιά στις 26-27 Ιανουαρίου 2005 στην Αθήνα.

Τονίζεται, ακόμη, πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η λύση FS-CDN εγκαταστάθηκε και λειτούργησε με επιτυχία, καλύπτοντας τις επικοινωνιακές ανάγκες προβολής οπτικοακουστικού υλικού στο χώρο της Έκθεσης.

Τέλος, αναφέρεται, πως η Intracom, ως παραγωγός ιδίας τεχνολογίας, εστιάζει τις αναπτυξιακές και ερευνητικές της δραστηριότητες κυρίως στην ανάπτυξη παγκοσμίως καινοτόμων και πρωτοποριακών λύσεων και προϊόντων που προβλέπεται ότι θα ικανοποιήσουν μελλοντικές επιχειρηματικές ανάγκες οργανισμών, φορέων και επιχειρήσεων σε νέους τεχνολογικούς χώρους αιχμής.

Στο πλαίσιο της έρευνας & ανάπτυξης νέων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, η Itracom, διατηρώντας σύγχρονα Ερευνητικά Εργαστήρια (Research Labs), έχει συμμετάσχει, κατά την τελευταία πενταετία, σε περισσότερα από 80 ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα (πολλών εκ των οποίων ηγείται), ενώ κατέχει 16 διπλώματα ευρεσιτεχνίας (από σχετικούς ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς), αναμένοντας την έκδοση άλλων 12 (για τα οποία έχουν υποβληθεί σχετικές αιτήσεις).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v