Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Δεν πουλά η Deutsche Telekom

Κάθε ενδεχόμενο να πωληθεί το 40% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ που κατέχει η Deutsche Telekom απέκλεισε η επικεφαλής της εταιρείας στην Ευρώπη, Κλαούντια Νεμάτ η οποία όμως τονίζει την ανάγκη περικοπών σε θέσεις εργασίας.

  • της Μάρως Τσαντήλα
ΟΤΕ: Δεν πουλά η Deutsche Telekom
Κάθε ενδεχόμενο να πωληθεί το 40% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ που κατέχει η Deutsche Telekom απέκλεισε η επικεφαλής της εταιρείας στην Ευρώπη, Κλαούντια Νεμάτ η οποία, όμως, τονίζει την ανάγκη περικοπών σε θέσεις εργασίας.

Η δήλωσή της κ. Νέματ έγινε σε συνέντευξη της στην Handelsblatt, η οποία πρόκειται να δημοσιευτεί αύριο.

Οπως μεταδίδει το Reuters, στην συνέντευξή της η Νέματ σημείωσε ότι ο ΟΤΕ είναι κερδοφόρος και ότι αποκτά καινούριους συνδρομητές. Προσέθεσε ότι οι δραστηριότητες στην Ευρώπη δεν αναμένεται να βελτιωθούν πριν το 2014 και πως προ το παρόν η Deutsche Telekom εστιάζει στην επιβράδυνση των πωλήσεων.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση και να επιστρέψουμε σε μέτρια ανάπτυξη το 2014», υπογράμμισε, σημειώνοντας πάντως ότι για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος είναι απαραίτητη η μείωση του εργατικού δυναμικού.

Σύμφωνα με την κ. Νεμάτ, στην Ουγγαρία επήλθε συμφωνία με εκπροσώπους του σωματείου για περικοπές 500 θέσεων ενώ ανάλογες συζητήσεις γίνονται και στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v