Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία συνεργασίας ExxonMobil - ΕΚΟ ΕΛΔΑ

Νέα συμφωνία για την προμήθεια λιπαντικών Mobil στο δίκτυο πρατηρίων ΕΚΟ ΕΛΔΑ στην Ελλάδα υπέγραψαν στις 28/1 η ExxonMobil Lubricants & Specialties Europe και η EKO EΛΔA ΑΒΕΕ, θυγατρική της Ελληνικά Πετρέλαια.

Συμφωνία συνεργασίας ExxonMobil - ΕΚΟ ΕΛΔΑ
Νέα συμφωνία για την προμήθεια λιπαντικών Mobil στο δίκτυο πρατηρίων ΕΚΟ ΕΛΔΑ στην Ελλάδα υπέγραψαν στις 28 Ιανουαρίου η ExxonMobil Lubricants & Specialties Europe (τμήμα της ExxonMobil Petroleum & Chemical, bvba) και η EKO EΛΔA ΑΒΕΕ, θυγατρική της Ελληνικά Πετρέλαια.

Με βάση την πενταετή συμφωνία, η ExxonMobil θα προμηθεύει τα 1.350 πρατήρια της ΕΚΟ στην Ελλάδα με όλη την γκάμα των λιπαντικών Mobil για επιβατικά αυτοκίνητα και εμπορικά οχήματα.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΚΟ ΕΛΔΑ, κ. Σταύρος Παπαδόπουλος, ”η παραδοσιακή συνεργασία των δύο εταιριών στην παραγωγή των λιπαντικών ΕΚΟ επεκτείνεται και στην προώθηση από το εμπορικό δίκτυο της ΕΚΟ ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ των υψηλού κύρους λιπαντικών Mobil”.

”Προσβλέπουμε”, συμπλήρωσε ο κ. Παπαδόπουλος, ”τόσο στην αύξηση του κύκλου εργασιών των εταιριών μας και των συνεργαζομένων πρατηριούχων, όσο και στην υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας κάλυψη των αναγκών σε λιπαντικά προϊόντα του Ελληνα καταναλωτή”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v