Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Α. Βασιλείου: Τι λέει για ασφαλιστικές ΕΤΕ–ΕΥΡΩΒ

Αμεση προτεραιότητα και των τριών εταιρειών είναι να ισχυροποιούνται κάθε μέρα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, αναφερόμενος στο θέμα των ασφαλιστικών ΕΤΕ και Eurobank, μετά τη συγχώνευση των δυο τραπεζών.

Α. Βασιλείου: Τι λέει για ασφαλιστικές ΕΤΕ–ΕΥΡΩΒ
Ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Ανδρέας Βασιλείου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του ετέθη σήμερα, στα πλαίσια του ασφαλιστικού συνεδρίου Money Conference, δήλωσε τα εξής:

«Η συγχώνευση των τραπεζών Εθνικής και Eurobank αποτελεί γεγονός που θα βοηθήσει την ελληνική οικονομία. Θα απαιτηθούν περίπου 6 με 9 μήνες για την ολοκλήρωση της νομικής πλευράς του θέματος και στη συνέχεια θα τεθεί το ζήτημα των ασφαλιστικών εταιρειών των δυο τραπεζών, δηλαδή της Εθνικής Ασφαλιστικής και των δυο εταιρειών της Eurobank.

Τότε θα αποφασίσουν οι μέτοχοι αλλά και η επιτροπή ανταγωνισμού, καθώς σε περίπτωση ενοποίησης θα προκύψει ένα σχήμα με υψηλό μερίδιο αγοράς.

Πιστεύω ότι άμεση προτεραιότητα και των τριών εταιρειών είναι να ισχυροποιούνται κάθε μέρα.

Εμάς, ως Εθνική Ασφαλιστική, δεν μας απασχολεί τι θα γίνει μετά από εννέα μήνες σε ό,τι αφορά το ζήτημα της Eurobank. Αντίθετα μας απασχολεί άμεσα το πώς αύριο θα γίνουμε καλύτεροι για τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους μετόχους μας.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v