Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q-Telecom: Μειώσεις στη σταθερή τηλεφωνία από 1/2

Σε μειώσεις στη σταθερή τηλεφωνία, μέσω του κωδικού επιλογής ή προεπιλογής φορέα 1765, θα προχωρήσει από την 1η Φεβρουαρίου η εταιρία Q-Telecom.

Q-Telecom: Μειώσεις στη σταθερή τηλεφωνία από 1/2
Σε μειώσεις στη σταθερή τηλεφωνία, μέσω του κωδικού επιλογής ή προεπιλογής φορέα 1765, θα προχωρήσει από την 1η Φεβρουαρίου η εταιρία Q-Telecom.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρία:

* Στις αστικές κλήσεις μειώνοντας τις χρεώσεις στα 0,023 ευρώ/λεπτό, προσφέρει οικονομία έως και 11,5% για το συνδρομητή συγκριτικά με τις χρεώσεις του ΟΤΕ.

* Στις υπεραστικές κλήσεις προσφέρει οικονομία έως και 29,5% και η χρέωση κάθε Κυριακή, που είναι ”αστική”, μειώνεται στα 0,023 ευρώ/λεπτό.

Τις υπόλοιπες ημέρες (Δευτ.- Σαβ.) η χρέωση μειώνεται στα 0,045 ευρώ/λεπτό, ενώ μετά το 4ο λεπτό και τις Ώρες Μειωμένης Χρέωσης (εκτός Κυριακής) προσφέρεται επιπλέον έκπτωση 3% και η χρέωση φθάνει στα 0,0437 ευρώ/λεπτό.

* Στις κλήσεις προς κινητά προσφέρει οικονομία έως και 49,4% με νέα ενιαία χαμηλή χρέωση 0,175 ευρώ/λεπτό προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας Ελλάδος και επιπλέον έκπτωση 3% μετά το 4ο λεπτό ομιλίας. Τις Ώρες Μειωμένης Χρέωσης η τιμή μειώνεται στα 0,1698 ευρώ/λεπτό.

Επίσης, με την υπηρεσία Q-Family αυξάνεται η έκπτωση στο 30% σε όλες τις κλήσεις προς 5 κινητά Q της επιλογής του συνδρομητή με τη μοναδική χρέωση 0,1225 ευρώ/λεπτό και 0,1188 ευρώ/λεπτό μετά το 4ο λεπτό ομιλίας και τις ώρες Μειωμένης Χρέωσης.

* Στις διεθνείς κλήσεις οι χρεώσεις είναι οικονομικότερες έως και 92%με χρέωση 0,100 ευρώ/λεπτό, ενώ μετά το 4ο λεπτό και τις ώρες Μειωμένης Χρέωσης η χρέωση είναι 0,098 ευρώ/λεπτό, προς όλες τις χώρες στις οποίες σημειώνεται η μεγαλύτερη τηλεπικοινωνιακή κίνηση, όπως για παράδειγμα προς κινητά και σταθερά των ΗΠΑ και ΚΑΝΑΔΑ και προς σταθερά ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ, ΚΙΝΑΣ.

* Στο πρόγραμμα Q1765 Business 5, για εταιρικούς πελάτες, μειώνονται τα ελάχιστα ύψη μηνιαίου λογαριασμού στα 300 ευρώ και 600 ευρώ, ώστε να επωφελούνται περισσότερο οι πελάτες από τις επιπλέον εκπτώσεις 3% και 5% αντίστοιχα, που ισχύουν στο σύνολο του λογαριασμού, άνευ ΦΠΑ.

Επίσης συνεχίζουν να ισχύουν Ώρες Μειωμένης Χρέωσης με εκπτώσεις από το 1ο λεπτό για όλες τις υπεραστικές, προς κινητά και διεθνείς κλήσεις, (Δευτέρα έως Παρασκευή, από το βράδυ στις 20:00 έως το πρωί της επόμενης ημέρας στις 08:00 & όλο το Σαββατοκύριακο έως τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας) καθώς και η προσφορά Μίας ώρας Δωρεάν Χρόνου ομιλίας για Αστικές Κλήσεις, κάθε μήνα για διάστημα δύο μηνών με την ενεργοποίηση της Υπηρεσίας Προεπιλογής Φορέα, για παλαιούς και νέους συνδρομητές.

Ο τρόπος χρέωσης των κλήσεων από την Q-TELECOM γίνεται για τις Αστικές κλήσεις ανά λεπτό και για τις Υπεραστικές, Διεθνείς και τις κλήσεις προς κινητά ανά δευτερόλεπτο με Ελάχιστη χρέωση 30’’.

Οι αστικές κλήσεις προσφέρονται μόνο εντός των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, κλήσεις που γίνονται εντός των υπολοίπων νομών χρεώνονται ως υπεραστικές.

Η εταιρία σημειώνει ότι οι τιμές που αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v