Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Α. Φιλιππίδης: Αύξηση 83% στα κέρδη 2004 του ΟΠΑΠ

Αυξημένα κατά 83% θα είναι τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ στο 2004, είπε στο euro2day.gr ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Α. Φιλιππίδης, ενώ προσδιόρισε τα έσοδα στα 3,2 δισ. ευρώ. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έχει δεχτεί καμία κρούση για απομάκρυνσή του.

Α. Φιλιππίδης: Αύξηση 83% στα κέρδη 2004 του ΟΠΑΠ
του Δημήτρη Γλύστρα

”Αύξηση κατά περίπου 83% θα εμφανίσουν τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ για το 2004, ενώ τα έσοδα του Οργανισμού διαμορφώνονται γύρω στα 3,2 δισ. ευρώ”, όπως εκτίμησε σε δηλώσεις του στο euro2day.gr, ο Πρόεδρος του οργανισμού, Ανέστης Φιλιππίδης.

Ο κ. Φιλιππίδης δεν έκρυψε ότι ο ίδιος περίμενε τα κέρδη σημαντικά υψηλότερα, όπως άλλωστε και οι αναλυτές της αγοράς, οι οποίοι έκαναν λόγο για υπερδιπλασιασμό.

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου, ο κ. Φιλιππίδης τόνισε πως δεν έχει κανένα μήνυμα από την πολιτική ηγεσία που να τον κάνει να πιστεύει ότι επίκειται η απομάκρυνσή του, ενώ υπερασπίστηκε τις κινήσεις της διοίκησης στο θέμα του διαγωνισμού για τα τερματικά.

Όπως είπε, οι διαδικασίες ακολουθούν το χρονοδιάγραμμα, ενώ ”στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα πρέπει να αναμένεται η προκήρυξη του διαγωνισμού”.

Ο κ. Φιλιππίδης συντάχθηκε με τους εργαζόμενους στο θέμα της μη συμμετοχής του ”Πάμε Στοίχημα” στο διαγωνισμό για τα τερματικά. ”Για το management του Στοιχήματος υπάρχουν 3-4 λύσεις τις οποίες μπορούμε να συζητήσουμε. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει κατ’ αρχάς να μην περιληφθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι στο διαγωνισμό αυτόν”, μας είπε ο κ. Φιλιππίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v