Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Διευκρινίσεις προς το Χ.Α.

Διευκρινίσεις σχετικά με τις εκτιμήσεις για τα μεγέθη της αλλά και τους όρους εξαγοράς της ΑτΕ, δίνει η εταιρία Μυτιληναίος, απαντώντας με ανακοίνωση της σε επιστολή του Χ.Α.

Μυτιληναίος: Διευκρινίσεις προς το Χ.Α.
Διευκρινίσεις σχετικά με τις εκτιμήσεις για τα μεγέθη της αλλά και τους όρους εξαγοράς της ΑτΕ, δίνει η εταιρία Μυτιληναίος με αφορμή σχετικό δημοσίευμα, απαντώντας σε επιστολή του Χ.Α.

Συγκεκριμένα, η εταιρία αναφέρει ότι συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ανακριβές, αφενός σε ό,τι αφορά στην παρουσίαση και ερμηνεία των στοιχείων ενοποίησης, αφετέρου σε ό,τι αφορά στους όρους της συναλλαγής εξαγοράς της ΑτΕ.

Τονίζει δε ότι αυτό οφείλεται σε παρανόηση στοιχείων, που δόθηκαν στο πλαίσιο της παρουσίασης του Ομίλου Μυτιληναίος στον Όμιλο ΑLPHA BANK, περί των εκτιμήσεων pro-forma ενοποίησης των εταιρειών του Ομίλου υπό το καθεστώς ΔΛΠ και αφορούν κυρίως στις προοπτικές του Ομίλου.

Η εταιρία επισημαίνει ότι οι όροι της συμφωνηθείσας εξαγοράς της ΑτΕ από την Μυτιληναίος ΑΕ έχουν ήδη ανακοινωθεί στον τύπο, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΧΑ σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της εταιρίας με ημερομηνία 29/12/04.

Παράλληλα, τα επίσημα οικονομικά στοιχεία ενοποίησης των εταιριών Ομίλου Μυτιληναίος για την χρήση 2004 θα δημοσιευθούν στον τύπο και θα κοινοποιηθούν στο ΧΑ προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις μέχρι την 28/2/05.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v