ΟΛΠ: Σήμερα η εκλογή νέου CEO από το Δ.Σ.

Αποδεκτές έκανε το Σάββατο η Γ.Σ. των μετόχων του ΟΛΠ τις παραιτήσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου κ. Γκόνη και Γιαννή, ενώ δεν ενέκρινε τις παραιτήσεις των λοιπών μελών του Συμβουλίου. Σήμερα η συνεδρίαση του Δ.Σ. για την εκλογή νέου CEO.

ΟΛΠ: Σήμερα η εκλογή νέου CEO από το Δ.Σ.
Αποδεκτές έκανε το Σάββατο η Γ.Σ. των μετόχων του ΟΛΠ τις παραιτήσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου κ. Γκόνη και Γιαννή, ενώ δεν ενέκρινε τις παραιτήσεις των λοιπών μελών του Συμβουλίου (του αντιπροέδρου κ. Αντωνίου και των μελών κ. Πουλακίδα, Σαμόλη και Αναστασόπουλου).

Στη θέση των δύο παραιτηθέντων μελών, εξελέγησαν οι κ.κ. Χρήστος Γκόνης (υιός του αποχωρούντος Α. Γκόνη) και Γεώργιος Χαιρέτης.

Σήμερα στις 16.00 συνεδριάζει το Δ.Σ. της εταιρίας προκειμένου να εκλέξει τον αντικαταστάτη του κ. Γιαννή.

Η Γ.Σ. του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε με απαρτία 77,73% του μετοχικού κεφαλαίου.

Εξάλλου, ο κ. Γιαννής κάνοντας τον απολογισμό της οκτάμηνης θητείας του είπε πως το 2004 ο Οργανισμός αναμένεται να εμφανίσει αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 6,8% και υποχώρηση των κερδών κατά 20%.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Γιαννή, το 2004 ο ΟΛΠ θα παρουσιάσει κύκλο εργασιών που θα υπερβεί τα 156 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά περίπου 6,8% έναντι του 2003, και τα προ φόρων κέρδη θα προσεγγίσουν τα 23 εκατ. ευρώ, δηλαδή περίπου 20% χαμηλότερα από το 2003.

Εξάλλου, για ”εγγενή εμπόδια” τα οποία του ”αποστέρησαν τη δυνατότητα πραγματοποίησης όλων των επιδιώξεών” του έκανε λόγο ο απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Α. Γκόνης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v