Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποσχέσεις ΥΕΘΑ για υπογραφή συμβάσεων με ΕΛΒΟ

Την υπόσχεση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Σπ. Σπηλιωτόπουλου ότι εντός ενός μήνα θα προωθηθεί μια σειρά από εκκρεμείς συμβάσεις έργου για την ΕΛΒΟ έλαβαν οι εργαζόμενοι της εταιρίας σε συνάντηση που είχαν με τον υπουργό το απόγευμα της Τετάρτης.

Υποσχέσεις ΥΕΘΑ για υπογραφή συμβάσεων με ΕΛΒΟ
Την υπόσχεση του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι εντός ενός μήνα θα προωθηθεί μια σειρά από εκκρεμείς συμβάσεις έργου για την ΕΛΒΟ έλαβαν οι εργαζόμενοι της εταιρίας σε συνάντηση που είχαν με τον υπουργό το απόγευμα της Τετάρτης.



Οι συμβάσεις όπως είπε ο υπουργός αφορούν τις ανακατασκευές οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και την κατασκευή ανταλλακτικών.

Σήμερα η μόνη σοβαρή παραγωγή, σε μέγεθος παραγγελίας, που εκτελεί η ΕΛΒΟ, αφορά σε αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ, ενώ η εταιρεία ενδιαφέρεται για το διαγωνισμό που πρόκειται να επαναπροκηρύξει η ΕΘΕΛ για την προμήθεια λεωφορείων.

Κατά το 2004 η ΕΛΒΟ προβλέπεται να παρουσιάσει τζίρο περί τα 165 εκατ. ευρώ, αλλά η παρατεινόμενη εκκρεμότητα με τα εξοπλιστικά προγράμματα εκτιμάται ότι θα επηρεάσει αρνητικά τα μεγέθη της κατά την τρέχουσα χρήση.

Αθηνά Καλαϊτζόγλου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v