Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τellas: Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. ο Γ. Παλαιοκρασσάς

Ο Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΗ, ανέλαβε σήμερα χρέη Προέδρου του ΔΣ της Tellas ΑΕ, σε αντικατάσταση του Στέλιου Νέζη, τονίζεται σε ανακοίνωση της Tellaς.

Τellas: Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. ο Γ. Παλαιοκρασσάς
Ο Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΗ, ανέλαβε σήμερα χρέη Προέδρου του ΔΣ της Tellas, του μεγαλύτερου εναλλακτικού φορέα τηλεπικοινωνιών, τονίζεται σε ανακοίνωση της Tellaς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, κ. Στέργιος Νέζης, Πρόεδρος του ΔΣ της Tellas από την έναρξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας και μέχρι πρότινος παραιτήθηκε.

Ο κ. Νέζης, ανέφερε στην επιστολή παραίτησής του ότι μετά το επιτυχές ξεκίνημα και την επιτυχή πορεία της Tellas ΑΕ, έκρινε ότι ο κύκλος της αυτοπρόσωπης παρουσίας του στο ΔΣ της εταιρείας μπορεί να κλείσει και ότι, όπως αποδεικνύεται με τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα, ο στρατηγικός στόχος της ΔΕΗ για ανάπτυξη δραστηριότητας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών έχει ήδη στεφθεί με επιτυχία.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε στην επιστολή του, ως Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, θα δώσει τώρα την κατάλληλη ώθηση στην ουσιαστική προτεραιότητα της ΔΕΗ για ανάπτυξη νέας δραστηριότητας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Αναφερόμενος στο γεγονός, ο κ. Παλαιοκρασσάς τόνισε: ”Η συμβολή του κ. Νέζη, Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ, στην πορεία της νεοϊδρυθείσας Tellas υπήρξε καθοριστική τα δύο αυτά χρόνια λειτουργίας της. Η άψογη αυτή συνεργασία συνέβαλε ουσιαστικά στο να αποτελεί η Tellas σήμερα τον μεγαλύτερο εναλλακτικό

φορέα τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Η αλλαγή στην θέση του Προέδρου του ΔΣ της Tellas γίνεται κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις και υπό το πρίσμα της συνέχισης της αναπτυξιακής πορείας της εταιρίας. Είμαι πεπεισμένος ότι η Tellas θα συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών ”.

Η νέα σύνθεση του ΔΣ της Tellas έχει ως εξής:

Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, Πρόεδρος

• Andrea Costa, Αντιπρόεδρος & CEO

• Γρηγόρης Αναστασιάδης, Μέλος Δ.Σ.

• Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, Μέλος Δ.Σ

• Stefano De Santis, Μέλος Δ.Σ.

• Guido Fienga, Μέλος Δ.Σ

• Pierroberto Folgiero, Μέλος Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v