Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Πυρετώδεις διαβουλεύσεις με Super League

«Οι συζητήσεις με την ΟΠΑΠ Α.Ε. συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και σε εξαιρετικό κλίμα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν καταλήξει θετικά» δήλωσε προ ολίγου ο πρόεδρος της Super League κ. Γιάννης Μόραλης.

ΟΠΑΠ: Πυρετώδεις διαβουλεύσεις με Super League
«Οι συζητήσεις με την ΟΠΑΠ Α.Ε. συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και σε εξαιρετικό κλίμα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν καταλήξει θετικά», δήλωσε προ ολίγου ο πρόεδρος της Super League κ. Γιάννης Μόραλης.

Σύμφωνα με τον κ. Μόραλη «η Super League είναι θετική στην αναδιάρθρωση των ομάδων που της ζητήθηκε, κάτω όμως από προϋποθέσεις. Σήμερα οι προϋποθέσεις αυτές δεν πληρούνται, αν και οι συζητήσεις με τον ΟΠΑΠ διεξάγονται σε εξαιρετικό κλίμα. Το πρόβλημα είναι ότι η αύξηση των ομάδων θα επιφέρει σημαντική αύξηση στο κόστος διοργάνωσης των αγώνων χωρίς να υπάρχουν πρόσθετα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, όπως ξεκαθάρισε το συνδρομητικό κανάλι Nova».

Το επιπλέον κόστος κυμαίνεται γύρω στα 3 έως 4 εκατ. ευρώ, ανέφερε ο κ. Μόραλης, καταλήγοντας ότι είτε σήμερα είτε το συντομότερο δυνατόν θα έχουμε κάποια κατάληξη στο διάλογο με τον ΟΠΑΠ, η οποία ελπίζει να είναι θετική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v