Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρεις εκδηλώσεις από την ΟΠΑΠ για τον αθλητισμό

Τρεις εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την συμβολή της ΟΠΑΠ σε όλο το εύρος του ελληνικού αθλητισμού, διοργανώνονται στις 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου.

Τρεις εκδηλώσεις από την ΟΠΑΠ για τον αθλητισμό
Την οικογένεια του επαγγελματικού μπάσκετ θα υποδεχθεί αύριο στα γραφεία της η ΟΠΑΠ Α.Ε., προκειμένου να γίνει η κλήρωση της Basket league ΟΠΑΠ 2012-2013, αλλά και να βραβευθούν οι κορυφαίοι της περσινής χρονιάς, μεταξύ των οποίων ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος θα ταξιδεύσει από το Βελιγράδι για να παραλάβει το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς..

Στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΣΑΚΕ, σε συνεργασία με την ΟΠΑΠ θα παραστεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Κωνσταντίνος Λουρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, ενώ την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Παρόντες πολλοί καλαθοσφαιριστές από όλες τις ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα, αλλά και εκπρόσωποι των ομάδων και άλλων φορέων.

Η εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει ακριβώς στις 13:00, θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από την τηλεόραση της ΝΕΤ.

Εξάλλου, την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Caravel, θα δοθεί η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Κλασικού Μαραθώνιου της Αθήνας, που ως γνωστό πραγματοποιείται τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου και του οποίου Μέγας Χορηγός είναι η ΟΠΑΠ.

Τέλος, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, επίσης στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. (Κηφισού 62 – Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων, ισόγειο), η διοίκηση της εταιρείας θα υποδεχθεί τους αθλητές της Παραολυμπιακής Ομάδας, που μας εκπροσώπησαν κατά τον καλύτερο τρόπο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Θυμίζουμε ότι τόσο η προετοιμασία, όσο και η συμμετοχή των αθλητών στους Αγώνες εξασφαλίστηκε από την ΟΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v