Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Άκαρπη η συνάντηση ΟΜΕ -ΟΤΕ με τη διοίκηση

Άκαρπη απέβη η νέα συνάντηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ με στελέχη της διοίκησης του οργανισμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, απόντος πάντως του κ. Βουρλούμη. Νέα συνάντηση ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.

ΟΤΕ: Άκαρπη η συνάντηση ΟΜΕ -ΟΤΕ με τη διοίκηση
Άκαρπη απέβη η νέα συνάντηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ με στελέχη της διοίκησης του οργανισμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, απόντος πάντως του κ. Βουρλούμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη που παρευρέθησαν μετέφεραν στους συνδικαλιστές άποψη του προέδρου σύμφωνα με την οποία οι συνομιλίες για την εθελουσία δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητες με την αλλαγή του γενικού κανονισμού προσωπικού. Νέα συνάντηση ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.

Εν τω μεταξύ ο κ. Μπαριτάκης, στέλεχος της τεχνικής διοίκησης του ΟΤΕ, κρίθηκε υπεύθυνος για το Black Out που συνέβη πέρσι το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και απαλλάχθηκε των καθηκόντων του.

Eξάλλου, ένα βήμα πριν την αίθουσα του δικαστηρίου βρίσκεται πλέον η χώρα μας όσο αναφορά την υπόθεση της μη συμμόρφωσης του ελληνικού δικαίου με το αντίστοιχο ευρωπαϊκό για τις τηλεπικοινωνίες.

Αυτό δήλωσε σήμερα ευρισκόμενη στην Αθήνα η αρμόδια κοινοτική επίτροπος, κ Β. Ρέντινγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Ρέντινγκ έχει πλέον καταθέσει αιτιολογημένη πρόταση που εξηγεί τους λόγους για την δραματική καθυστέρηση.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται εδώ και μήνες το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, έχει δηλώσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου ότι είναι έτοιμο πλην όμως ακόμη δεν το έχει δώσει για σχετική διαβούλευση.

Στ. Ζαχαρός

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v