Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Διευκρινήσεις περί απολύσεων συμβασιούχων

Διευκρινήσεις παρέχει ο ΟΤΕ με σχετική ανακοίνωσή του αναφορικά με δημοσιεύματα περί απόλυσης 1.600 συμβασιούχων από τον οργανισμό τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως συνεχίζει να απασχολεί 157 έκτακτους υπάλληλους από το αρχικό σύνολο εκτάκτων.

ΟΤΕ: Διευκρινήσεις περί απολύσεων συμβασιούχων
Διευκρινήσεις παρέχει ο ΟΤΕ με σχετική ανακοίνωσή του, αναφορικά με δημοσιεύματα περί απόλυσης 1.600 συμβασιούχων από τον οργανισμό.

Όπως τονίζεται από τον οργανισμό, ο ΟΤΕ από τον Απρίλιο του 2002 άρχισε να προσλαμβάνει έναν αριθμό εκτάκτων υπαλλήλων με στόχο την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών που δημιουργήθηκαν στον Οργανισμό λόγω της ανάληψης της Ολυμπιακής Χορηγίας.

Οι έκτακτοι υπάλληλοι, συνεχίζει η ανακοίνωση, προσλήφθηκαν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, των οποίων η μέγιστη διάρκεια δεν ξεπερνούσε τους 22 μήνες, ο δε συνολικός αριθμός τους πλησίασε τους 1.600 υπαλλήλους.

Οι συμβάσεις των περισσοτέρων εξ αυτών των υπαλλήλων έχουν λήξει. Σήμερα ο ΟΤΕ συνεχίζει να απασχολεί 157 έκτακτους υπάλληλους από το αρχικό σύνολο εκτάκτων και οι συμβάσεις τους λήγουν μέχρι τον Ιούνιο του 2005, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v