Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αύξηση πελατειακής βάσης για Singular Software

Αύξηση κατά 35% σημείωσε το 2004 έναντι του 2003 η πελατειακή βάση της Singular Software, καθώς 165 επιχειρήσεις επέλεξαν για πληροφοριακό τους σύστημα το Singular Enterprise.

Αύξηση πελατειακής βάσης για Singular Software
Αυξημένα ήταν τα αποτελέσματα των πωλήσεων της Singular Software το 2004, όσον αφορά το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων (ERP) Singular Enterprise.

Συγκεκριμένα, 165 επιχειρήσεις με περισσότερους από 1.700 χρήστες, επέλεξαν το 2004 για πληροφοριακό τους σύστημα το Singular Enterprise με την υποστήριξη του δικτύου των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Singular Software (Singular Business Centers) σε πανελλαδικό επίπεδο.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Singular Enterprise αποτελεί ένα σύστημα που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τελευταίες εξελίξεις των τεχνολογιών πληροφορικής, είναι ανοικτό, επεκτάσιμο και ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με την ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική του προϊόντος και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους αντιπροσώπους της εταιρίας, καθιστούν το Singular Enterprise την ιδανική λύση στην αγορά των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Σε σχέση με το 2003, το πελατολόγιο της Singular Software αυξήθηκε κατά 35% και ο αριθμός των χρηστών κατά 30%, με αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις του Singular Enterprise σήμερα να ξεπερνούν τις 670 επιχειρήσεις, διαφόρων κλάδων και δραστηριοτήτων, με περισσότερους από 9.000 χρήστες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v