Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι εξήγησε στους εργαζόμενους ο Π. Βουρλούμης

Διευκρινιστικό έγγραφο στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων για την εθελουσία αποχώρηση προσωπικού του ΟΤΕ απέστειλε χθες, Δευτέρα, όπως έγραψε και το euro2day.gr, ο πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος κ. Π. Βουρλούμης στο σωματείο εργαζομένων (ΟΜΕ-ΟΤΕ).

Τι εξήγησε στους εργαζόμενους ο Π. Βουρλούμης
του Σταμάτη Ζαχαρού

Διευκρινιστικό έγγραφο στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων για την εθελουσία αποχώρηση προσωπικού του ΟΤΕ απέστειλε χθες, Δευτέρα, όπως μετέδωσε το euro2day.gr, ο πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος κ. Π. Βουρλούμης στο σωματείο εργαζομένων (ΟΜΕ-ΟΤΕ).

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη επιστολή, η διοίκηση ζητά από τους εργαζομένους τη συναίνεσή τους για τροποποίηση του γενικού κανονισμού προσωπικού.

Πιο συγκεκριμένα, οι προσλήψεις να γίνονται με σύμβαση αορίστου χρόνου (άρση μονιμότητας) και η πλήρωση των θέσεων ευθύνης διευθυντών, υποδιευθυντών και τμηματαρχών μέχρι ποσοστού 20% να γίνεται από στελέχη που θα προσλαμβάνονται με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου.

Επιπλέον, γενικοί διευθυντές, βοηθοί γενικών διευθυντών και προϊστάμενοι, που προέρχονται από το προσωπικό του ΟΤΕ, να μπορούν να απολύονται εφόσον παύσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους.

Η διοίκηση ζητά επίσης να απολύονται όσοι επί δύο συνεχείς κρίσεις εντός της ίδιας πενταετίας δεν προαχθούν μισθολογικά λόγω αποδεδειγμένης ανεπάρκειας ή ακαταλληλότητας.

Το έγγραφο προβλέπει επίσης κάποια κριτήρια αξιολόγησης για επιλογή προσωπικού, και αναμένεται η αντίδραση των εργαζομένων, οι οποίοι έχουν στα χέρια τους την επιστολή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v