Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Από 27 Μαΐου η καταβολή μερίσματος

Από τη Δευτέρα 27 Μαϊου, θα αρχίσει η καταβολή του μερίσματος χρήσης του 2001 της Εθνικής Τράπεζας στους δικαιούχους, το οποίο ανέρχεται σε 1,10 ευρώ ανά μετοχή, σύμφωνα με απόφαση της γ.σ. της Τράπεζας.

Εθνική: Από 27 Μαΐου η καταβολή μερίσματος
Από τη Δευτέρα, 27 Μαϊου 2002, θα καταβάλλεται το μέρισμα χρήσης 2001 το οποίο ανέρχεται σε 1,10 ευρώ ανά μετοχή, όπως αποφασίστηκε στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, στις 24 Απριλίου 2002.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι μέτοχοι, κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών της 24-4-2002, στα αρχεία του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών ή στο βιβλίο Μετόχων της τράπεζας, αναλόγως εάν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους ή όχι.

Η καταβολή του μερίσματος θα γίνει με πίστωση του λογαριασμού καταθέσεων, που τηρούν στην τράπεζα, για όσους μετόχους δήλωσαν τον λογαριασμό τους έγκαιρα. Οι υπόλοιποι μέτοχοι ή οι νόμιμα εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί τους για την είσπραξη του μερίσματος θα προσέρχονται σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας προσκομίζοντας απαραίτητα τη βεβαίωση πληρωμής μερίσματος, που θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά, καθώς και τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα (ταυτότητα, διαβατήριο, νόμιμα θεωρημένες εξουσιοδοτήσεις κ.λ.π.)

Τέλος σύμφωνα με την ανακοίνωση, υπενθυμίζεται ότι μετά την πάροδο πενταετίας οι μέτοχοι δεν δικαιούνται να λαμβάνουν το μέρισμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v