Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φωνητική υπηρεσία Calling Tunes από την Cosmote

Tη φωνητική υπηρεσία Calling Tunes προσφέρει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά η Cosmote, εμπλουτίζοντας την ήδη επιτυχημένη υπηρεσία Beat Box (κλήση στο 1414).

Φωνητική υπηρεσία Calling Tunes από την Cosmote
Tη φωνητική υπηρεσία Calling Tunes προσφέρει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά η Cosmote, εμπλουτίζοντας την ήδη επιτυχημένη υπηρεσία Beat Box (κλήση στο 1414).

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Cosmote, η νέα υπηρεσία Calling Tunes, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της εταιρίας να προσωποποιήσουν τον ήχο αναμονής απάντησης κλήσεων, τον ήχο δηλαδή που ακούν όσοι τους καλούν.

Η υπηρεσία Calling Tunes που αξιοποιεί την τεχνολογία IVR (Interactive Voice Response), επιτρέπει σε όλους τους πελάτες της Cosmote, συμβολαίου και καρτοκινητής, να επιλέξουν από μία πλούσια συλλογή, μουσικά κομμάτια (αποσπάσματα από τραγούδια ή soundtracks) αλλά και διάφορους ήχους (συνθήματα ομάδων, ήχους μηχανών, ζώων κλπ.) αντικαθιστώντας τον κλασικό ήχο αναμονής απάντησης του δικτύου της Cosmote.

Οι πελάτες, καλώντας απλά το Beat Box στο 1414 και ακολουθώντας τις ηχογραφημένες οδηγίες μέσα από το κεντρικό μενού, μπορούν να επιλέξουν το τραγούδι ή τον ήχο που τους αρέσει.

Επιπλέον, το μενού της υπηρεσίας Calling Tunes παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της COSMOTE να διαφοροποιήσουν τον ήχο αναμονής απάντησης κλήσεων ανάλογα με τον αριθμό που τους καλεί, καθώς και να επιλέξουν αν η υπηρεσία θα είναι ενεργή στο κινητό τους τηλέφωνο όλη την ημέρα ή μόνο συγκεκριμένες ώρες.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η χρέωση της κλήσης στην υπηρεσία για όλους τους πελάτες της εταιρίας είναι 0,005 ευρώ/δευτερόλεπτο, ενώ η παραγγελία μουσικών κομματιών ή ήχων έως το τέλος Φεβρουαρίου 2005 -περίοδος γνωριμίας- είναι μόνο 1 ευρώ.

Μετά το τέλος της συγκεκριμένης περιόδου η χρέωση της παραγγελίας θα είναι 1,9 ευρώ. Η υπηρεσία διατίθεται χωρίς μηναία πάγια χρέωση, ενώ οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τα μουσικά κομμάτια ή τους ήχους που έχουν παραγγείλει όσες φορές επιθυμούν χωρίς καμία απολύτως επιπλέον επιβάρυνση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v